Vepřová kapsa s nivovým přelivem

Vepřové maso Doba přípravy: cca do 60 minut 2 názory

Vepřové maso Doba přípravy: cca do 60 minut 2 názory

Suroviny

vepřová kotleta
šunka
sýr gouda
niva
červená paprika
koření
olivový olej
sůl
pepř
na přeliv:
niva
smetana 12%
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si na širší plátky nakrájéme kotletu, každý plátek pak prokrojíme na kapsu, naklepeme.

  2. Z trošky oleje, koření si uděláme směs, kterou pak potřeme vnitřek kapsy, z plátkového sýru, šunky, nivy a červené papriky, kterou si nakrájíme na pásky, uděláme balíček a ten vložíme do kapsy, spojíme párátky a celou kapsu osolíme, opepříme.

  3. Rozpálíme olivový olej a kapsy opékáme. Po opečení je vložíme do trouby, aby se dopekly.

  4. Do výpeku, který nám zbyl na pánvi přidáme nastrouhanou nivu, poté ředíme smetanou, opepříme. Jako přílohu doporučuji rýži nebo jakkoli upravané brambory, pro recept jsem zvolila domácí americké.

Komentáře k receptu Vepřová kapsa s nivovým přelivem

Tématické fráze: preliv z nivy vepřové kapsy s s rýží vepřové maso s nivovým přelivem nivový přeliv přeliv znivy přeliv z z nivy přeliv z nivy recept vepřové plátky s prelivem přeliv k vepřové veprova kapsa plátek s nivovým přelivem sýrový přeliv na vepřovou panenku přeliv z nivy recepty kotlety s nivovým přelivem vepřova kapsa top recepty vepřová kapsa se smetanou veprove kapsy se smetanou medailonky s brusinkovým přelivem s nivovým přelivem medailonky z panenky s brusinkovým přelivem