Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě

Plněné papriky se u nás tradičně podávají s rajskou omáčkou a kynutým knedlíky. Pokud ale chcete zkusit něco nového, upečte papriky s mletým masem podlité zeleninovým vývarem. Servírují se přelité jen vlastní šťávou z výpeku.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

28. 8. 2010 17:06

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 940 kJ / 1 420 kcal
Bílkoviny45,59 g
Tuky20,04 g
Vláknina18,57 g
Cholesterol518 mg
Sodík257 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy254,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tato varianta u nás vítězí nad verzí s rajskou a knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Tonja

11. 7. 2021 21:15

Sasanka Hajni: Masité červené papriky a kapie jsou rozdílné papriky, není to totéž.

Sasanka Hajni

20. 2. 2021 17:43

V podstatě totožný recept na netu je, jsou opravdu moc dobré. Osobně nedělám ty zelené tenkostěnné, ale masité červené kapie, peču je s mrkví, cibulí a bujónem, ale bez protlaku. A doporučuju po sundání té vrchní části, kterou je paprika při pečení přiklopená, tu vrchní část oloupat a spolu s mrkví, cibulí a výpekem rozmixovat na hladkou omáčku . Omáčce ty kousky pečené rozmixované papriky dodají úžasnou chuť.

Houska68

16. 6. 2020 14:53

Byla to moje premiéra a dopadla velmi dobře. Koupila jsem slovenské pálivé, přidala špetku cubricy, šťávu jsem nepasirovala, mrkev zůstala tak jak byla, protože jsem k paprikam dala péct rovnou brambory. Ty pěkně nasakly chutí paprik a mletého a fakt dobrota. Ukládám a děkuji za recept. Určo budu dělat znovu. <3

Zdenka

4. 12. 2015 18:06

Je to moc dobra namka.Pochvala i od manzela:yes:

BILKOVAI

25. 9. 2011 16:33

Mnam, výborná záležitost, akorát jsem nepřidala kečup. I tak je to dobrůtka. Fotka přidána a bodík taky:-K:yes:

Dashenka

17. 7. 2011 12:10

Výsledek je moc dobrý, jen jsem asi měla moc malé papriky, protože spousta masa mi zbyla a upekla jsem ho jen jako bochánky. Také bych nešetřila protlakem, ty jsem použla rovnou dva a ještě natavila smetanou na vaření, po upečení lusků. Děkuji za inspiraci:-)

Eliza

28. 8. 2010 21:48

Hezké... Zrovna mi v troubě bublá něco podobného, ale v zelných listech. Mělo to být v listech vinných , vše připravené, jen je manžel jaksi nedovezl...Bůhví, na co myslel. ;-) Teplé papriky moc nemusím, ale musím jim přiznat, že náplň i omáčku ochutí dokonale - dobrota :-p.

Jikotka

28. 8. 2010 21:43

Dělám podobně,jenom nedávám vodu a rajský protlak..:-p:-p:yes::yes::yes:

Suvicka

28. 8. 2010 20:51

Mily Otto, tohle u nas asi zvitezi taky, protoze manzel rajskou opravdu moc nemusi, vlastne ji nema rad. :-)) Takze mi nezbyva, nez poslat bodik, v poradi uz 4. Urcite nebude posledni. ;-) Ulozim, doma vyzkousim. Krasne fotky. :-K

cardanka

28. 8. 2010 20:01

Colombo:-Kto jistě i u nás bude :-Ohit:-p:yes:jak jinak než 3.bodík udelit:yes:;-)

Corall+Emmy 30.9.2006

28. 8. 2010 17:51

Posilam bodika,vypada to super,manzel take moc nemusi rajskou a tohle si da urcite. Jen otazka,na kolik stupnu to pect v horkovzdusne troube??

Dekuju

Lenka30

28. 8. 2010 17:40

tak to vypadá moc mňamózně :-p bodík mňam :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné paprikové lusky pečené plněné pečené papriky v troubě plněný paprikový lusk pečený plněné papriky pečené v troubě plněné papriky v troubě pečené plněné papriky plněné papriky pečené pečené paprikové lusky plněné papriky pečený paprikový lusk pečené plněné paprikové lusky pečené papriky plněné pečené papriky plněné papriky s mletým a rýží plnene papriky masem plněný paprikovy lusk plněné papriky mletým masem pecena plnena paprika recepty pečené plněné papriky plnene papriky zapecene

Suroviny: maso vepřové mleté, paprika čerstvá žlutá, nať petrželová, rýže, vejce, cibule, koření na mleté maso, mrkev, sůl, pepř, bujón zeleninový, protlak rajský

TopRecepty.cz

Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4zE0