Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátek plněný hermelínem

Krásně šťavnatý a dobře ochucený karbanátek z mletého masa, s aromatickým hermelínem, si vás získá svojí skvělou chutí. Tuto vylepšenou klasiku naší kuchyně podáváme s grilovanou zeleninou a oblíbeným dipem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 32 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 12 min

32 min (20 min příprava + 12 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Mleté maso smícháme s tvarohem, vejcem, cibulí, česnekem, bylinkami, kořením a solí. Maso důkladně prohněteme. Krok 2: Ze směsi utvoříme slabší placku, poklademe ji tenkými plátky hermelínu a zakryjeme další plackou. Maso k sobě pořádně přitlačíme, hlavně okraje, a potřeme olejem. Krok 3: Rozehřejeme grilovací pánev a maso opékáme z každé strany 5–6 minut. Ihned podáváme s chlebem, grilovanou zeleninou a oblíbeným dipem.

TIP: Karbanátky - oblíbené recepty

Zveřejněno 14. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátek plněný hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYDY1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátek plněný hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYDY1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, česnek, maso vepřové mleté, tvaroh měkký, vejce, koření oregáno čerstvé, majoránka, pepř mletý, kmín mletý, sůl, sýr hermelín, olej

Přidat fotografie receptu