Pórkový krém
Jemná pórková polévka je ideálním lehkým obědem. Připravit ji můžete i ve všední dny, kdy nemáte času nazbyt, ale přesto si chcete vychutnat dobré domácí jídlo. Pórkovou polévku před podáváním zdobíme jarní cibulkou a svěžím sýrem žervé.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6pY5
Moje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6pY5
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 1 hodinou
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 1 hodinou
Veselé muffinky
Natkaaa před 3 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 3 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 4 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 7 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 7 hodinami
Suroviny:
pórek,
brambory,
olej,
kůra citronová,
cibulka jarní,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
sýr žervé
Komentáře (3)