Pórkový krém
Jemná pórková polévka je ideálním lehkým obědem. Připravit ji můžete i ve všední dny, kdy nemáte času nazbyt, ale přesto si chcete vychutnat dobré domácí jídlo. Pórkovou polévku před podáváním zdobíme jarní cibulkou a svěžím sýrem žervé.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6pY5
Moje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6pY5
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 23 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 21 minutami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 54 minutami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 1 hodinou
Snadný štrúdl
Ivace před 1 hodinou
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 1 hodinou
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 1 hodinou
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 2 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 2 hodinami
Suroviny:
pórek,
brambory,
olej,
kůra citronová,
cibulka jarní,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
sýr žervé
Komentáře (2)