Pórkový krém
Jemná pórková polévka je ideálním lehkým obědem. Připravit ji můžete i ve všední dny, kdy nemáte času nazbyt, ale přesto si chcete vychutnat dobré domácí jídlo. Pórkovou polévku před podáváním zdobíme jarní cibulkou a svěžím sýrem žervé.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6pY5
Moje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6pY5
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 8 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 9 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 9 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 6 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 8 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 10 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 11 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 12 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 13 hodinami
Suroviny:
pórek,
brambory,
olej,
kůra citronová,
cibulka jarní,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
sýr žervé
Komentáře (2)