Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka s pažitkou

Ředkvičky jsou výborné nejen do salátu, ale snadno z nich vykouzlíte i lahodnou pomazánku s vejci, která je hotová raz dva, a na čerstvém pečivu chutná báječně. Skvělé chuti dosáhnete přidáním lahůdkového droždí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Očištěné ředkvičky nastrouháme najemno, osolíme a po chvilce z nich vymačkáme vodu. Krok 2: Přidáme nastrouhaná vejce, lahůdkové droždí, změklé máslo, Lučinu a nasekanou pažitku. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Krok 3: Podáváme s čerstvým pečivem.

TIP: Domácí slané pečivo

Zveřejněno 24. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka s pažitkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY7kp

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka s pažitkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY7kp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
ředkvičky, lučina, máslo, vejce, sůl, pepř mletý, droždí lahůdkové, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu