Vícezrnné kaiserky
Domácí kaiserky z kombinace bílé a vícezrnnné mouky krásně voní kmínem a jsou nadýchané. Jejich příprava není nijak složitá a zvládnou ji i začátečníci. Stačí jen pár surovin a trpělivost s kynutím těsta a čerstvé pečivo je na stole. Po kaiserkách z obchodu už zaručeně nesáhnete.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vícezrnné kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADA13
Moje poznámka
Vícezrnné kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADA13
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 5 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 10 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Nudličky vepřových jater v pikantní omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Miluska56 před 3 hodinami
Vepřové výpečky II
Nic_olS před 4 hodinami
Segedínský guláš
Nic_olS před 4 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Nic_olS před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Nic_olS před 4 hodinami
Cuketový perník
Nic_olS před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 před 5 hodinami
Bábovka ze zbylých bílků
Mamaliska před 5 hodinami
Nekynuté šátečky
Janavrbicka před 7 hodinami
Suroviny:
mouka,
mouka polohrubá,
cukr,
sůl,
olej,
mléko,
droždí,
vejce,
kmín celý
Komentáře (2)