Vícezrnné kaiserky
Domácí kaiserky z kombinace bílé a vícezrnnné mouky krásně voní kmínem a jsou nadýchané. Jejich příprava není nijak složitá a zvládnou ji i začátečníci. Stačí jen pár surovin a trpělivost s kynutím těsta a čerstvé pečivo je na stole. Po kaiserkách z obchodu už zaručeně nesáhnete.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vícezrnné kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADA13
Moje poznámka
Vícezrnné kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADA13
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 19 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 45 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Suroviny:
mouka,
mouka polohrubá,
cukr,
sůl,
olej,
mléko,
droždí,
vejce,
kmín celý
Komentáře (2)