Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Odlehčená rybí pomazánka

Rybičková pomazánka se řadí mezi klasiky naší kuchyně a můžeme ji potkat jak ve školní jídelně, tak i doma u večeře. Přidat jí na chuti však můžeme třeba nastrouhanou zeleninou, jemným tvarohem a také citronovou šťávou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Ryby vyjmeme z konzervy a v mističce rozmačkáme vidličkou. Mrkev a celer nastrouháme na jemném struhadle, cibuli a nať cibulky nakrájíme nadrobno. Krok 2: Do misky k rybě přidáme tvaroh, majonézu, nastrouhanou a nakrájenou zeleninu a zamícháme. Podle potřeby dochutíme pomazánku solí, mletým pepřem a citronovou šťávou. Krok 3: Mažeme na chleba, tousty, chlebíčky nebo jednohubky a ozdobíme nakrájenou červenou cibulí, cibulovou natí a rajčátky. Ještě dozdobíme petrželkou.

Zveřejněno 9. 6. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Odlehčená rybí pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31OVQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Odlehčená rybí pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31OVQ

Marie

Suroviny:
rybí konzerva, tvaroh, majonéza, mrkev, celer, cibule, šťáva citronová, cibulka, sůl, pepř mletý, cibule červená, rajče cherry, zelená nať, petrželka

Přidat fotografie receptu