Sekaná s hříbky
Klasikou české kuchyně je krásně šťavnatá sekaná. Vyzkoušejte její obměnu s čerstvými lesními hříbky. Sekaná, zabalená ve schwarzwaldské šunce, chutná skvěle jak teplá, tak studená. Jako přílohu můžeme připravit třeba hebkou bramborovou kaši.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYDjJ
Moje poznámka
Sekaná s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYDjJ
Nejnovější recepty
Křupavé domácí housky
Přidáno před 51 minutami
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 17 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 18 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 19 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 19 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
Innamiya před 52 sekundami
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 7 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 10 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 11 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 11 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 11 hodinami
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 13 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 13 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 13 hodinami
Suroviny:
bůček vepřový,
česnek,
houba hřib,
houska,
mléko,
sůl,
kmín mletý,
pepř mletý,
vejce,
petrželka,
kůra citronová,
šunka schwarzwaldská
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.