Sekaná s hříbky
Klasikou české kuchyně je krásně šťavnatá sekaná. Vyzkoušejte její obměnu s čerstvými lesními hříbky. Sekaná, zabalená ve schwarzwaldské šunce, chutná skvěle jak teplá, tak studená. Jako přílohu můžeme připravit třeba hebkou bramborovou kaši.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYDjJ
Moje poznámka
Sekaná s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYDjJ
Nejnovější recepty
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno před 23 hodinami
Camembert s bramborem z mikrovlnné trouby
Přidáno 24. 9. 2025 20:31:40
Krupice
Přidáno 24. 9. 2025 20:02:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Skunk před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
katkaferencik před 2 hodinami
Olejový korpus na dort
IvanaRr před 3 hodinami
Katův šleh
JaniceKey před 3 hodinami
Květákový mozeček
boxerka69 před 3 hodinami
Rýžový salát s tuňákem
Dana Lubovska před 3 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Vavrofka před 4 hodinami
Holandské řízky
BublinaF před 4 hodinami
Tenké tvarohové palačinky bez mouky
EvcaK88 před 5 hodinami
Polévka z kefíru
Cecilka21 před 7 hodinami
Suroviny:
bůček vepřový,
česnek,
houba hřib,
houska,
mléko,
sůl,
kmín mletý,
pepř mletý,
vejce,
petrželka,
kůra citronová,
šunka schwarzwaldská
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.