Jak vytvarovat masovou roládu. Stačí správně použít potravinářskou fresh fólii
Nevzhledným šiškám sekané a masových rolád je konec! Známe jednoduchou vychytávku, díky které budou vaše masové rolády hezky úhledné. Masovou hmotu nebo naplněnou roládu mokrýma rukama položíme na potravinářskou fresh fólii potřenou vodou. Rozložíme náplň podle chuti a výběru. Náplně nedáváme mnoho, aby roláda při pečení nepraskla. Pak překryjeme okrajem fólie, několikrát otočíme dokola, aby se hmota fólií obalila v několika vrstvách.
Fólii utáhneme jako bonbon
Pak fólii odřízneme od zásobníku, uchopíme okraje a postupně utáhneme jako bonbon. Necháme vychladit, tím hmota zpevní. Poté rozbalíme, položíme na plech s papírem na pečení a podle zvyklostí nebo receptu upečeme. Roláda nebo sekaná si podrží pěkný tvar.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Komentáře