Rychlé ragú s hříbky

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Doba přípravy: 30 minut Mleté maso 13 názorů

Suroviny

250 g mletého vepřového masa
200 g uzeného bůčku
200 g hřibů nebo jiných hub (žampiony, hlíva apod.)
sladká červená paprika popř. uzená
4 kuličky jalovce
pár snítek tymiánu
1 stroužek česneku
1 cibule
worcester
olej
sůl
na podlití vývar nebo červené víno popř. pouze voda
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli a přidáme k ní pokrájený uzený bůček, necháme trošku opéct a pustit šťávu.

  2. Poté vložíme mleté maso, oddělíme, aby se nám nevytvořily hrudky a také opečeme. Posypeme paprikou, přidáme jalovec a tymián a trochu podlijeme, buď vodou nebo vývarem (popř. červeným vínem).

  3. Asi po 10 minutách dušení přidáme pokrájené houby a vše dusíme do měkka. Nakonec přidáme nasekaný česnek a podle potřeby zahustíme.

  4. Vaříme ještě asi 5 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rychlé ragú s hříbky

Tématické fráze: hříbkové ragu mleté maso s hříbky rychlé ragů vepřové ragu na hřibkách hříbkové ragú recept vepřove ragu s hřibky myslivecké ragů s houbami vepřové hříbkové ragů kruti ragu s hribky ragú hribkove rychli ragu rychlé recepty hovězí ragú s hříbkami houbové ragú s veprivim recept recept na hříbkové ragu recepty vepřové ragú s hříbky hříbkové ragú, hribove ragú vepřová ragů na hříbkách houbove ragu z hribku

Zapomněl/a jsem heslo