

Rychlé ragú s hříbky
Suroviny
- 250 g mletého vepřového masa
- 200 g uzeného bůčku
- 200 g hřibů nebo jiných hub (žampiony, hlíva apod.)
- sladká červená paprika popř. uzená
- 4 kuličky jalovce
- pár snítek tymiánu
- 1 stroužek česneku
- 1 cibule
- worcester
- olej
- sůl
- na podlití vývar nebo červené víno popř. pouze voda
Postup přípravy receptu
Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli a přidáme k ní pokrájený uzený bůček, necháme trošku opéct a pustit šťávu.
Poté vložíme mleté maso, oddělíme, aby se nám nevytvořily hrudky a také opečeme. Posypeme paprikou, přidáme jalovec a tymián a trochu podlijeme, buď vodou nebo vývarem (popř. červeným vínem).
Asi po 10 minutách dušení přidáme pokrájené houby a vše dusíme do měkka. Nakonec přidáme nasekaný česnek a podle potřeby zahustíme.
Vaříme ještě asi 5 minut.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rychlé ragú s hříbky
-
Děkuji všem, že jste si udělali chvilku a recept shlédli a okomentovali. Děkuji
-
-
-
Mńam
+10
-
tak tohle bude zase něco..
voňavá dobrota..mňáám
-
ten krásný bůček na těch fotkách, to musí být mňamka
-
mňam, to vypadá jedle
-
Pěkný závěr z dobrých surovin
Recept se mi líbí
+8
-
Se picnu,takové papáníčko!!!
+1
akorát nemám ten domácí bůček no
-
Díky
, chce to bůček hodně voňavý, nejlépe domácí
-
Tak to nám bude chutnat
. Nevěděla jsem co na pátek uvařím,tak teď už je to jasné.
-
tak mi ukápla slina, protože jsem nestačila polknout
pěkné a určitě dobré
-
no jo,to si zas někdo dává do nosu