Bramborové knedlíky se špenátem z listů červené řepy a uzená kuřecí prsa
Bramborové knedlíky se špenátem z listů červené řepy a uzeným kuřecím masem jsou zajímavým zpestřením tradiční české kuchyně. Jemný špenát s česnekem a máslem skvěle doplňuje poctivé bramborové knedlíky a výraznou chuť uzeného masa.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové knedlíky se špenátem z listů červené řepy a uzená kuřecí prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP7rg
Moje poznámka
Bramborové knedlíky se špenátem z listů červené řepy a uzená kuřecí prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP7rg
Nejnovější recepty
Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek podle Mirka Kaliny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 3 hodinami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 11 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 12 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
lunav1 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
lunav1 před 1 hodinou
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 3 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 11 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 12 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 13 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 13 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
brambory,
brambory,
mléko,
vejce,
mouka hrubá,
sůl,
řepa červená,
cibule,
máslo,
strouhanka,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
česnek
Komentáře (1)