Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Pečený pstruh je sám o sobě dokonalou pochoutkou. Tentokrát jej upečeme i s cuketou a česnekem. Z cukety pak připravíme pyré, do kterého přidáme také vlašské ořechy. Ořechová chuť se skvěle skloubí s jemným masem pstruha.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp2KX
Moje poznámka
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp2KX
Nejnovější recepty
Pýchavka na kmíně
Přidáno před 1 hodinou
Guláš z václavek
Přidáno před 4 hodinami
Houbičky nakyselo
Přidáno před 6 hodinami
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 10 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
walnutka před 6 minutami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 1 hodinou
Valašské frgály
suneno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 2 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 3 hodinami
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 4 hodinami
Frgál se švestkami
jalamo před 4 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Barunka1 před 4 hodinami
Suroviny:
pstruh,
cuketa,
česnek,
ořechy vlašské,
olej olivový,
tymián,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)