Křupavé cuketové řízečky
Z cukety můžeme vykouzlit spoustu různých slaných, ale i sladkých pokrmů. Naprostou klasikou jsou řízečky smažené v křupavém těstíčku. Jejich chuť je nezaměnitelná a perfektně je doplní domácí tatarská omáčka.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé cuketové řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RELN
Moje poznámka
Křupavé cuketové řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RELN
Nejnovější recepty
Křehký jablečný koláč
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová plec pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí prsa na slanině s hráškovou kaší
Přidáno před 4 hodinami
Nakládaný hermelín s cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Londýnské řezy
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 56 minutami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 1 hodinou
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Luck2 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Kajkajak před 1 hodinou
Bramborový guláš - buřtguláš
Lucie251 před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
test12 před 2 hodinami
Hovězí krk na houbách
test12 před 2 hodinami
Avokádová pomazánečka
AndraV před 2 hodinami
Kotlety v paprikách
david.k před 2 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
olej,
voda,
bílek,
cuketa,
sůl,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.