Králík na česneku pečený v sáčku
Pečení v sáčku zachová králičímu masu šťavnatost a spojí ho s vůní česneku i bylinek. Jednoduchý recept, který se téměř připraví sám a na talíři chutná jako z tradiční české kuchyně.
Postup přípravy
Sáček uzavřeme, dáme do vyhřáté trouby a pečeme 1,5 hodiny při 170 °C. Krok 5: Po uvedené době opatrně otevřeme sáček, přidáme sádlo smíchané s hladkou moukou, tím zahustíme vypečenou šťávu a ještě asi 20 minut pečeme. Krok 6: Podáváme se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 6. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na česneku pečený v sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8V0
Moje poznámka
Králík na česneku pečený v sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8V0
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 4 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 12 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Kačer před 3 minutami
Gnocchi, zelí a uzené - 3v1
pavelkoutnak před 18 minutami
Švestkové řezy s tvarohem
saratrousilova před 45 minutami
Banánová bábovka
Ketynna před 54 minutami
Okurkový salát
sivakm845 před 1 hodinou
Sýrový lilek
poirotka před 1 hodinou
Hovězí guláš na pivu a červených fazolích
poirotka před 1 hodinou
Mrkvový koláč
poirotka před 1 hodinou
Banánové lívance
EvaUl před 2 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
habis před 4 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
česnek český,
špek,
sádlo vepřové,
mouka hladká,
pepř česnekový,
sůl
Komentáře (1)