Králík na česneku pečený v sáčku
Pečení v sáčku zachová králičímu masu šťavnatost a spojí ho s vůní uzeného špeku, česneku i bylinek. Jednoduchý pokrm, který se téměř připraví sám, a na talíři chutná jako jídlo z tradiční české kuchyně.
Postup přípravy
Sáček uzavřeme, dáme do vyhřáté trouby a pečeme 1,5 hodiny při 170 °C. Krok 5: Po uvedené době opatrně otevřeme sáček, přidáme sádlo smíchané s hladkou moukou, tím zahustíme vypečenou šťávu a ještě asi 20 minut pečeme. Krok 6: Podáváme se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 6. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na česneku pečený v sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8V0
Moje poznámka
Králík na česneku pečený v sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8V0
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 13 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 13 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 38 minutami
Indický Naan chléb
Vinka před 55 minutami
Krupicová kaše
Roobass před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 3 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 4 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 4 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 4 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 4 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
česnek český,
špek,
sádlo vepřové,
mouka hladká,
pepř česnekový,
sůl
Komentáře (1)