Zavařené vepřové maso
Zavařené vepřové maso je skvělý způsob, jak si připravit domácí zásoby kvalitního jídla. Maso se zavařuje ve vlastní šťávě, zůstane šťavnaté a plné chuti. Ideální pro rychlý oběd – stačí otevřít sklenici a ohřát s chlebem či přílohou.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené vepřové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EPr
Moje poznámka
Zavařené vepřové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EPr
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 26 minutami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 7 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno před 17 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 35 minutami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 46 minutami
Hovězí roštěná podle prababičky Anežky
Zdencek před 59 minutami
Cookies s čokoládou
Falp. před 1 hodinou
Pudingová bublanina z 1 vejce
LA.63 před 1 hodinou
Cuketový sachr
Dasika.84 před 1 hodinou
Játrová paštika
ErikaU před 1 hodinou
Anglické palačinky
Veruncicka před 1 hodinou
Bramborové placky
LenkaJuju před 2 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Hannina před 2 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
kůže vepřová,
sůl
Komentáře (1)