Hospodský guláš podle ČSN
Jednotnému vaření v restauracích, hospodách a jídelnách se nevyhnul ani populární guláš. Podle státní normy ČSN se na jeho přípravu používalo hovězí, vepřové nebo skopové maso. My jsme pro vás vybrali tradiční hospodský guláš z hovězí kližky a věříme, že vám bude chutnat.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hospodský guláš podle ČSN
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVDX
Moje poznámka
Hospodský guláš podle ČSN
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVDX
Nejnovější recepty
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 1 hodinou
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust (toast)
DemonzPrahy před 1 hodinou
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 4 hodinami
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 6 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 14 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 14 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 14 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 14 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
sádlo vepřové,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
kmín celý,
voda,
mouka hladká,
česnek,
majoránka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.