Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové karbanátky s kari

Karbanátky v mnoha obměnách patří mezi stálice v naší kuchyni. Podle našeho receptu připravíte karbanátky díky použitému indickému kari lehce pikantní a maso bude krásně nažloutlou barvu. Vyzkoušejte a uvidíte.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 8 kusů

8kusů

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Uzený sýr nastrouháme najemno a dáme do mísy. Přidáme mleté maso, kari, sůl, vejce a na zahuštění strouhanku podle potřeby. Promícháme, nejlépe rukou. Krok 2: Z masové směsi tvoříme karbanátky, které obalíme v trojobalu a usmažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku. Krok 3: Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovým salátem.

TIP: Pochoutky z mletého masa

Zveřejněno 27. 10. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Vepřové karbanátky s kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJMJ6

Další recepty

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Vepřové karbanátky s kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJMJ6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
bůček vepřový mletý, sýr uzený, koření kari, vejce, strouhanka, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu