Hovězí na žampionech

maris Kuchařka:

Hovězí maso 124 názorů

589

Suroviny

500 g hovězího masa / použila jsem kližku /
250 g žampionů
50 g slaniny
1 velká cibule
mletá paprika
1 lžíce mouky
sůl
pepř
olej
bujonová kostka
Recept si zatím oblíbilo 89 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na trošce oleje rozehřejeme pokrájenou slaninu a zpěníme cibuli. Přidáme kostky masa, zprudka opečeme, osolíme, opepříme, přidáme papriku, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.

  2. Hotové maso vyjmeme, do šťávy přidáme na větší kousky nakrájené žampiony, zahustíme moukou, rozšlehanou v trošce vody a necháme provařit.

  3. Vložíme zpátky maso a prohřejeme.

  4. Na talíři posypeme cibulovou natí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 4 107 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí na žampionech

  • hosta hosta(moderátorka)

    vanessa: už je dávno opraveno;-)

    Odpovědět

  • vanessa vanessa(neregistrovaná)

    maris: Postup na svíčkovou ? V tomto receptu není o kořenové zelenině ani zmínka :-)toprecepty.cz

    Odpovědět

  • maris maris(autorka receptu)

    Marie Švarcová : Maruško, určitě si pochutnáte:-)

    Odpovědět

  • Marie Švarcová Marie Švarcová (neregistrovaný)

    :yes: :yes: bezva - už mám na to chuť, vývar mám v mrazáku a ještě přidám trochu sušených mletých hub to budě mňamka

    Odpovědět

  • maris maris(autorka receptu)

    Libuše: tak to je další recept, kde došlo k záměně, popis samozřejmě není na hovězí na žampionech. Nahlásím to adminům, díky za upozornění.:-) To vypadá jako postup na svíčkovou...

    Odpovědět

  • Libuše Libuše(neregistrovaný)

    Vidím, že recept už je tady dlouho, ale zajímalo by mně, jaká zelenina /v popisu práce/ se přidává, když v surovinách žádná uvedená není. Ale všichni chválí! Jak a podle čeho jste vlatně vařili?:-((:-((

    Odpovědět

  • maris maris(autorka receptu)

    kikisek, zdeňka - děkuji:-)

    Odpovědět

  • kikisek kikisek(neregistrovaný)

    jo tenhle recept dela tata a je hrozne cool uz vim odkad to ma nejlepsi takhle to mam nejradeji!!

    Odpovědět

  • Zdeňka Zdeňka(neregistrovaná)

    Teda fakt boží, manžel uvařil a opravdu supeeeeer, všem doporučuji:yes:

    Odpovědět

  • maris maris(autorka receptu)

    jiri flek: díky:-), smetanu určitě můžete přidat, někdy to tak taky dělám, je to jemnější a moc dobré;-):-)

    Odpovědět

  • jiri flek jiri flek(neregistrovaný)

    vyborne jidlo jen bych se chtel maris zeptat jestli je mozne tu dobrou stavku zjemnit trochou smetany jake by to potom bylo

    Odpovědět

  • maris maris(autorka receptu)

    Funguska: mám radost, že chutnalo;-):-)

    Odpovědět

  • Funguska Funguska

    :yes: vyborny :yes:

    Odpovědět

  • maris maris(autorka receptu)

    maiva: děkuju:-K

    Odpovědět

  • mika59 mika59

1 2 3 5 7 9

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo