Hovězí na paprice a sušených houbách

Hovězí maso Doba přípravy: 2 hod. 4 názory

Hovězí maso Doba přípravy: 2 hod. 4 názory

Suroviny 2 porce

250 g hovězího masa
cibule
sádlo
mletá sladká paprika
sůl, pepř
3 kuličky nového koření
hrst sušených hub
400 ml vývaru
smetana na vaření
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso nakrájíme na kostky.
    V hrnci na sádle osmažíme cibuli do světle hnědé barvy, přidáme maso, které zprudka opečeme, necháme vydusit případnou tekutinu. Vsypeme sladkou papriku, jen krátce ji osmažíme v tuku s masem, zalijeme vývarem, přidáme předem namočené sušené hříbky, osolíme a opepříme, přidáme nové koření.
    Vaříme dokud nebude maso měkké, občas podlijeme vývarem.

  2. V hrníčku smícháme smetanu s asi 2 lžícemi hladké mouky a maso zatřeme.
    Povaříme 15-20 minut za častého míchání.

Komentáře k receptu Hovězí na paprice a sušených houbách

Tématické fráze: hovězí maso na sušených houbách hovezi na paprice hovězí kostky na paprice hovězí maso na paprice hovězí srdce na houbách hovězí se sušenými houbami hovězí na paprikách hovezi na paprice s hribkama hovězí na houbách recepty s hovězím masem a sušenými houbami hovezi na paprice a sušené houby na smetaně hovězí na paprice s houbama hovězí se sušených hub recepty sušené houby vaření maso na sušených houbach vaření: hovězí na houbách hovězí maso na houbách susenych hovězí maso na paprice s houbami sušené houby smetana paprika recept