Hovězí na paprice a sušených houbách

ivulinka Kuchařka:

Doba přípravy: 2 hod. PT2H00M 2 porce Hovězí maso 4 názory

58

Suroviny

250 g hovězího masa
cibule
sádlo
mletá sladká paprika
sůl, pepř
3 kuličky nového koření
hrst sušených hub
400 ml vývaru
smetana na vaření
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso nakrájíme na kostky.
    V hrnci na sádle osmažíme cibuli do světle hnědé barvy, přidáme maso, které zprudka opečeme, necháme vydusit případnou tekutinu. Vsypeme sladkou papriku, jen krátce ji osmažíme v tuku s masem, zalijeme vývarem, přidáme předem namočené sušené hříbky, osolíme a opepříme, přidáme nové koření.
    Vaříme dokud nebude maso měkké, občas podlijeme vývarem.

  2. V hrníčku smícháme smetanu s asi 2 lžícemi hladké mouky a maso zatřeme.
    Povaříme 15-20 minut za častého míchání.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí na paprice a sušených houbách

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo