Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí hranolky

Lehká a přitom neodolatelně chutná alternativa klasických kapřích hranolků. Krůtí maso nakrájené na proužky, obalené a dokřupava opečené, je ideální k obědu, večeři nebo jen jako chuťovka.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min - bez doby marinování masa

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava, - bez doby marinování masa )

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí maso nakrájíme na drobné nudličky. Krok 2: Ze všech surovin umícháme marinádu. Vložíme do ní maso a nejlépe přes noc necháme marinovat v lednici. Krok 3: Druhý den solamyl a papriku smícháme dohromady a marinované proužky v této směsi obalujeme. Krok 4: Fritujeme v rozpáleném oleji, případně smažíme na pánvi.

TIP: Recepty na krůtí maso - inspirace

Zveřejněno 9. 11. 2025

Poznámka autora Chlebajez

Jako svačinka je to ideální pokud přidáte jakoukoliv vámi oblíbenou přílohu máte hotové skvělé jídlo které je inspirované kapřími hranolky z Třeboně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Krůtí hranolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w3Eq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Krůtí hranolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w3Eq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krůtí medailonky, hořčice kremžská, olej olivový, koření argentina, omáčka sojová, solamyl, paprika sušená sladká, olej

Přidat fotografie receptu