Bylinkové kuřecí hranolky

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut, den předem naložené 2 názory

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut, den předem naložené 2 názory

Suroviny 3 porce

3 kuřecí prsa
1 rovná lžíce solamylu
1 lžíce worcesteru
sůl
pepř čtyřbarevný
4 stroužky česneku
1 vrchovatá lžička grilovacího česnekového koření
50 ml oleje
čerstvý tymián
saturejka
libeček
petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsíčka nakrájíme na hranolky, přidáme nasekané koření, solamyl, worcester, namletý pepř, česnek rozetřený se solí, grilovací koření, olej a vše promícháme a dáme do lednice proležet.

  2. Pánev lehce potřeme olejem, necháme rozpálit a hranolky opečeme dozlatova. Zmírníme plamen, přidáme 2 lžíce teplé vody a pod poklicí 10 minut dusíme. Podáváme s hranolky.

Komentáře k receptu Bylinkové kuřecí hranolky