Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové labské kostky na červeném víně

Výhoda marinování masa je v tom, že maso lépe přijme chuť kořenící směsi a také se zkrátí jeho tepelná úprava. Zde je vepřové maso doplněno o okurku a barevné papriky, které nejen že zvětší objem porce, ale také lahodí oku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min Bez doby marinování

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava, Bez doby marinování)

3. 10. 2023 18:19

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 001 kJ / 717 kcal
Bílkoviny55,20 g
Tuky39,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 127 mg
Sodík 1,14 g
Sůl3,10 g
Sacharidy20,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, omáčka worcesterová, omáčka sojová, sádlo, víno červené, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, okurka salátová, rukola, solamyl, vývar drůbeží

TopRecepty.cz

Vepřové labské kostky na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6l3V