Vepřové labské kostky na červeném víně
Výhoda marinování masa je v tom, že maso lépe přijme chuť kořenící směsi a také se zkrátí jeho tepelná úprava. Zde je vepřové maso doplněno o okurku a barevné papriky, které nejen že zvětší objem porce, ale také lahodí oku.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 001 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,20 g |
Tuky | 39,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 20,47 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Čertovský guláš
Přidáno před 13 hodinami
Výborná domácí pizza
Přidáno před 13 hodinami
Uzený vepřový bok na cibuli a česneku
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny se smetanovou omáčkou s liškami
Přidáno 7. 12. 2023 09:23
Pan de coco - kokosové vdolky
Přidáno 6. 12. 2023 22:34
Právě bylo uvařeno:
Kávové slzičky
Santa Suzana21 uvařila před 24 minutami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Mys114 uvařil před 1 hodinou
Uzená krkovička na cibulce (pánská jízda)
Suumaa uvařila před 2 hodinami
Bulgur, cizrna a zelenina
zlatkanovakova uvařila před 2 hodinami
Karamelové perníčky
danila uvařila před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Veru38 uvařil před 8 hodinami
Linecké cukroví
PetrSmid uvařila před 8 hodinami
Vánočka z domácí pekárny
Standula002 uvařila před 10 hodinami
Išelské koláčky
Balda56 uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka
elajana uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, omáčka worcesterová, omáčka sojová, sádlo, víno červené, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, okurka salátová, rukola, solamyl, vývar drůbeží
Vepřové labské kostky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l3V
0 názorů