Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 547 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,67 g |
Tuky | 52,82 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,23 g |
Sacharidy | 19,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahůdkově zapečený květák s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVAA
Moje poznámka
Lahůdkově zapečený květák s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVAA
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 10 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 12 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 14 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
zapekaný květak,
babicovy dobroty květák,
květák recepty,
recepty na zapékaný květák,
recepty z květáku,
kvetak,
zapeceny kvetak recept,
zapečená květák,
zapečený květák se šunkou a nivou,
květák recepty zapečený,
květák zapečený,
babicovy dobroty zapečený květák,
babicovy dobroty -zapekany kvetak,
recept na zapečený květák,
recept zapečený květák,
zapečený květák s nivou,
květák a camembert,
recepty zapečený květák,
zapečený květák recepty
Suroviny:
květák,
šunka,
smetana kysaná,
sýr nastrouhaný,
žampióny,
česnek,
cibule,
vývar z květáku,
petrželka,
nať celerová,
česnek mědvědí,
pórek,
vejce,
máslo,
sůl
Komentáře (10)