Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
Pomazánka z červené řepy a celeru na jednohubky, tousty nebo topinky Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Handour 30 min
Restovaný fenykl se žampiony a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Marie Svarcova 25 min
Kremrolky s pomazánkou ze sušených rajčat a rozmarýnu Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 poslirecept 75 min
18 foto Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální
Dezerty podle horoskopu: Blíženci milují čokoládovou pěnu, Střelcům nesmí chybět šlehačka a Raci ocení makový koláč