Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alobal - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie0 kJ /
0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kukuřice pečená v troubě

Kukuřice pečená v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Olej smícháme se solí a česnekem. Nachystáme alobal, buď hrubší grilovací, nebo obyčejný ve třech vrstvách.Kukuřici uložíme, potřeme ochuceným olejem, zakápneme lehce…

Zapečená kýta s bramborem

Zapečená kýta s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso si nakrájíma na plátky, naklepeme a potřeme směsí soli, prolisovaného česneku a oleje. Dáme do lednice odpočinout (i den dopředu). Očistíme brambory a cibuli,…

VerkaZabka

90 min

Živáňská jehla (špíz)

Živáňská jehla (špíz)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vepřové maso pokrájíme na kostky, klobásu a cibuli na kolečka, slaninu a papriku na zhruba stejně velké díly, jako maso s klobásou a cibulí a oloupané brambory na…

Vynikající nepečený dort

Vynikající nepečený dort

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Tento nepečený dort patří do velké rodiny piškotových dezertů. Krém vyšlehaný z hrudkovitého tvarohu a šlehačky je lehký a nadýchaný. V kombinaci s oblíbeným ovocem a…

ivetkalone

30 min

Buchta se zakysanou smetanou II.

Buchta se zakysanou smetanou II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejprve si smíchám mouku, prášek od pečiva a vanilkový cukr v misce, v druhé míse šlehám celá vejce spolu s cukrem, přidávám olej a vlažnou vodu, postupně přisypávám…

Zapečený chlebík

Zapečený chlebík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tento dokřupava zapečený chléb vás zaujme skvělou chutí a krásnou vůní. Zářezy v chlebu vyplníme sýrem, šunkou a slaninou. Celý chléb i zářezy potřeme bylinkovo…

lucous-

40 min

Hovězí biftek

Hovězí biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso na biftek by měl mít pokojovou teplotu, proto nechte maso vytáhlé alespoň hodinku předem z lednice. Maso potřeme ze všech stran olivovým olejem a opepříme. Na…

mijula

15 min

Grilovaný pstruh v alobalu

Grilovaný pstruh v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Necháme povolit kousek – asi 40-50 g másla, do změklého přidáme sůl a prolisovaný česnek a rychle prohněteme. Lépe trochu více česneku - podle velikosti – opravdu hodně…

Biftek z kapra

Biftek z kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pro milovníky rybího masa máme tip na netradičně zpracované kapří filety. Filety nakrájené na proužky stočené k sobě, obalené proužky slaniny a opečené na másle se k…

Colombo65

30 min

Cisterna

Cisterna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Podle obrázku poskládáme korpus a krém tak ,aby to odpovídalo tvaru daného modelu. Já dělala trup vozu a kabinu z rovného korpusu a nádrž z korpusu upečeném v srnčím…

Pečené koleno s mletým masem

Pečené koleno s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Koleno vykostíme a plát si nožem upravíme do šířky, osolíme, potřeme trochou utřeného česneku. Do mletého masa dáme vejce, zbytek česneku, sůl, pepř, drcený kmín, trošku…

Baklava

Baklava

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Baklava je tradiční zákusek, jehož původ leží v Osmanské říši. I proto je tato sladká kalorická bomba dodnes populární zejména v turecké kuchyni, ale jí se také na…

dextra

110 min

1 2 3 5