Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alobal - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie0 kJ /
0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Zapečená kýta s bramborem

Zapečená kýta s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso si nakrájíma na plátky, naklepeme a potřeme směsí soli, prolisovaného česneku a oleje. Dáme do lednice odpočinout (i den dopředu). Očistíme brambory a cibuli,…

VerkaZabka

90 min

Zapečený chlebík

Zapečený chlebík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tento dokřupava zapečený chléb vás zaujme skvělou chutí a krásnou vůní. Zářezy v chlebu vyplníme sýrem, šunkou a slaninou. Celý chléb i zářezy potřeme bylinkovo…

lucous-

40 min

Guláš v alobalu

Guláš v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na 2cm kostky, cibuli na půlkolečka, česnek rozmáčneme. Dáme do mísy, přidáme 1 lžíci papriky, 4 lžíce oleje, pepř, sůl, majoránku a kmín. Vše promícháme…

Kukuřice pečená v troubě

Kukuřice pečená v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Olej smícháme se solí a česnekem. Nachystáme alobal, buď hrubší grilovací, nebo obyčejný ve třech vrstvách.Kukuřici uložíme, potřeme ochuceným olejem, zakápneme lehce…

Žravá roláda bez mouky

Žravá roláda bez mouky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Celá vejce šleháme ve šlehači společně s cukrem až do tuhé pěny (ve šlehači to trvá cca 15-20 min).Mezitím dáme vyhřát troubu na 200°C - elektrickou (nebo horkovzdušnou…

jvtucnak

40 min

Kuře v soudku na plechovce piva

Kuře v soudku na plechovce piva

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejdříve si připravíme soudek od piva (vypitého-samozřejmě) . 1 – Ze soudku odstraníme plastovou horní a spodní část. 2 – Soudek rozřízneme na polovinu. 3 – Okraje…

cekrops

180 min

Hovězí biftek

Hovězí biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso na biftek by měl mít pokojovou teplotu, proto nechte maso vytáhlé alespoň hodinku předem z lednice. Maso potřeme ze všech stran olivovým olejem a opepříme. Na…

mijula

15 min

Baklava

Baklava

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Baklava je tradiční zákusek, jehož původ leží v Osmanské říši. I proto je tato sladká kalorická bomba dodnes populární zejména v turecké kuchyni, ale jí se také na…

dextra

110 min

Slané kynuté kornoutky

Slané kynuté kornoutky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zaděláme těsto - já používám domácí pekárnu. Necháme vykynout.Z kartonu nebo čtvrtky si vystřihneme obdélníky, stočíme do kornoutků (já spojila sešívačkou) a obalíme…

Pečené koleno s mletým masem

Pečené koleno s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Koleno vykostíme a plát si nožem upravíme do šířky, osolíme, potřeme trochou utřeného česneku. Do mletého masa dáme vejce, zbytek česneku, sůl, pepř, drcený kmín, trošku…

Plněná sekaná z bůčku

Plněná sekaná z bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pomletý bůček osolíme, smícháme se šlehačkou a zahustíme solamylem. Na půlku masa klademe náplň,pak důkladně přikryjeme druhou půlkou připraveného masa a potřeme hořčicí…

Griliášové hrudky

Griliášové hrudky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Griliášové hrudky jsou skvělé cukroví, které můžete připravit i na poslední chvíli, protože jsou rychle hotové. Malé hromádky vlašských ořechů a mandlí slepených…

Irule

35 min

Živáňská jehla (špíz)

Živáňská jehla (špíz)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vepřové maso pokrájíme na kostky, klobásu a cibuli na kolečka, slaninu a papriku na zhruba stejně velké díly, jako maso s klobásou a cibulí a oloupané brambory na…

Buchta se zakysanou smetanou II.

Buchta se zakysanou smetanou II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejprve si smíchám mouku, prášek od pečiva a vanilkový cukr v misce, v druhé míse šlehám celá vejce spolu s cukrem, přidávám olej a vlažnou vodu, postupně přisypávám…

Karé v alobalu

Karé v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Připravíme dvojité kusy alobalu podle počtu porcí, které budete připravovat. Do středu dáme lžičku másla, jestli přepuštěného nebo normálního je asi jedno. Maso…

1 2 3 5