Vykostěné pečené vepřové koleno

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 2 1/2 (+) hodiny s přípravou 4 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

1 vepřové koleno
nové koření
3 bobkové listy
5 stroužků česneku
2 větší cibule
jalovec
sůl
voda
1 kostka Knorr
alobal
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibule nakrájíme nahrubo, koleno vykostíme, česnek prolisujeme. Kůži na kolenu na několika místech nařízneme, osolíme a do zářezů dáme prolisovaný česnek.

  2. Do pekáčku dáme všechnu cibuli, na ni kůží dolů položíme vykostěné koleno. Přidáme bobkový list, jalovec a nové koření, poté zalijeme vodou. Přikryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby na 200°C.

  3. Pečeme asi 1,5 hodiny, maso obrátíme, sundáme alobal a necháme další půl hodiny péct. Podávala jsem s knedlíkem a kedlubnovým zelím.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vykostěné pečené vepřové koleno

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: veprove koleno plněné zelim pečené koleno plněné zelím jak vykostit veprove koleno vykostěné pečené koleno na pivě vepřové koleno se zelím pecene veprove koleno plnene zelim vepřové koleno pečené se zelím pečené koleno se zelím koleno plněné zelím vykoštěne koleno se zelim peceni vykosteneho kolena pečené vepřové koleno vykostene koleno na grilu pečené vepřové koleno se zelím jak vykostit koleno vykostene koleno plněné zelím recept z vykoštěného vepřového kolena vykoštěný koleno pečený s mrkví a cibulí vykostěné vepřové koleno se zelím vepřové koleno videorecept

Zapomněl/a jsem heslo