Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí

Vasek111 Kuchař: Vasek111

2-4 porce Vepřové maso 4 názory

Suroviny

4 plátky krkovičky (cca 600g)
2 cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce grilovacího koření
plnotučná hořčice
2 lžíce oleje
čerství mletý pepř
alobal (na zakrytí pekáčku)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa si nejdříve tak 1/2 hod před pečením namarinujeme smíchaným gril. kořením, pepřem, olejem a na plátky pokrájeným česnekem.

  2. Maso poklademe do pekáčku, potřeme hořčicí a zasypeme na hrubo pokrájenou cibulí.

  3. Zbytkem marinády polejeme cibulku.

  4. Přikrejeme alobalem (dobře na stranách utěsnit) a tak 1 hod. pečeme při 180C°.

  5. Poté alobal sejmeme, přidáme trochu vody a odkryté tak 20 min a dopečeme.

Poznámka

Jako příloha se hodí vařené, pečené, smažené brambory nebo hranolky.

Velice chutné je přidat do pečení masa na kolečka paprikovou klobásu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečená krkovička pod alobalem s cibulí a hořčicí

  • vasek111 vasek111(neregistrovaný)

    Míša: ;-)

    Odpovědět

  • Míša Míša(neregistrovaná)

    Vypadá to pěkně - ale skvěle to chutná! :yes: úžasný recept, který zařadím do rodinného jídelníčku! :-p

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    Souhlasím, to vypadá moooc dobře. :-p;-):yes:+

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    To vypadá dobře:-!:yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pečená krkovička s cibulí pečená krkovice s cibulí krkovice na cibuli pečená krkovice s hořčicí pečená krkovice na cibuli vepřová krkovička pečená na bramborách s cibulí krkovice v alobalu krkovička s cibulí krkovice s cibulí uzená krkovice pečená s cibulí krkovička na cibuli pečene maso s cibuli krkovice s cibulí a hořčicí vepřová krkovice pečená na bramborách pecena krkovice na horcici pečená krkovice vepřová krkovice pečená na bramborách videorecept maso pečené pod alobalem pecena krkovicka na cibuli vepřová krkovice pečená v alobalu

Zapomněl/a jsem heslo