Čokoládové košíčky
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné nepečené čokoládové košíčky, plněné pěnou z marmelády, budou ozdobou jakékoliv oslavy, ať už narozeninové, nebo silvestrovské. Připravit je zvládnete téměř bez…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodné nepečené čokoládové košíčky, plněné pěnou z marmelády, budou ozdobou jakékoliv oslavy, ať už narozeninové, nebo silvestrovské. Připravit je zvládnete téměř bez…
Pařížské tyčinky jsou oblíbené cukroví, které se vyznačují vynikající kombinací jemného máslového těsta, lahodného čokoládového potahu a jemné náplně. Tyto křehké…
Z lineckého těsta můžete vykouzlit roztomilá kolečka ozdobená čtyřlístkem a semínky. Ať již je využijete na ozdobu sváteční novoroční tabule, nebo upečete pro jinou…
Jemné těsto s výraznou kávovou chutí doplňuje svěží citronová poleva, která dodává cukroví neodolatelný šmrnc. Tyto delikatesní měsíčky nejen skvěle chutnají, ale i…
Jednoduché cukroví na poslední chvíli, hotové je totiž vmžiku. Na kuličky z mletých piškotů, másla, ořechů a a kakaa stačí vypracovat těsto, nechat krátce odpočinout a…
Připravte si oblíbené kokosové cukroví podle tohoto receptu. Linecká kolečka jsou plněná čokoládovým pudinkovým krémem a džemem, přiklopená křupavou kokoskou a máčená do…
Rádi mlsáte plněné košíčky? Zkuste letos připravit na vánoce nebo rodinnou oslavu i tyto nepečené, vonící po rumu. Plnit je můžete buď podle našeho receptu, nebo…
Cukroví jak obrázky. Takové jsou tyto linecké čtverečky s malinovou příchutí. Slepovány jsou malinovou marmeládou a dozdobeny bílkovou polevou s čokoládovým rámečkem a…
Oříškové kuličky – elegantní kombinace jemného nugátu a čokolády, která oslní svou bohatou chutí i vůní. Jsou sladkou odměnou, kterou si zamilujete už po prvním soustu.…
Vanilkové sušenky s praženým sušeným mlékem mají specifickou lahodnou chuť, která skvěle ladí s čokoládovou náplní. Nechybí ani krásné zdobení krokantem a bílkovou…
Plněné šneky nemusíme připravovat pouze z listového těsta. Bramborové těsto, překládané a rozvalované podobně jako listové, je krásně vláčné a dobře se s ním pracuje.…
Sněhové kuličky z Nivy jsou delikátním a lehkým pohoštěním, které okouzlí svou křehkostí a výraznou sýrovou chutí. Tento elegantní předkrm zaujme nejen netradičním…
Slané koláče mají široké využití - vychutnáme si je teplé i zastudena, jako svačinu na cesty, nebo pohoštění pro přátele. Tento chutný koláč z bramborového těsta…
Šmakoun je skvělou volbou pro všechny, kdo hledají zdravý, nízkokalorický zdroj bílkovin. Připravit si ho doma není složité – stačí pár základních ingrediencí a trochu…
Sladký chlebíček je skvělý způsob, jak zužitkovat zralé banány. Ty mu dodají sladkost i vláčnost. Tento chlebíček se navíc hodí i pro slavnostní dny, je totiž opravdu…
Připravte si skvělé ořechové pusinky, které se vždy povedou, jsou pěkně křupavé a zároveň se rozplynou na jazyku. Krásně doplní tác s cukrovím a pokud vám nějaké…
V horkém létě oceníme svěží moučníky. Přesně takový je tropický dort, skládající se ze sušenkového korpusu, jogurtového krému a mangového curd. Už jen jedno sousto…
Piškotový základ, bílkový sníh a to vše přelité čokoládou. O čem je řeč? No přeci o indiáncích, oblíbeném českém zákusku, který naleznete v každé cukrárně. Jeho menší a…
Tradiční křehké pečivo s pořádně bohatým posypem z cukru. To jsou boží milosti, které provází masopust a Velikonoce. Jednoduché těsto tvarované do různých mašlí či…
Jidáše, lahodné tradiční pečivo patřící ke svátkům jara, je lehké na přípravu, zvlášť, pokud máte pomocníka v domácí pekárně. Vytvarujete a upečete požadované tvary…
Linecká vajíčka zdobená bílkovou polevou jsou velikonoční klasikou. Křehké máslové těsto v kombinaci s bílkovou polevou nabízí prostor pro kreativitu, díky které…
Kombinace banánu, karamelu a šlehačky, to je vskutku slavnostní propojení chutí. Vyzkoušejte tradiční dort Pavlova v tomto chutném pojetí. Křupavý bílkový základ je…
Tradiční beránek nesmí o Velikonocích chybět na žádném svátečním stole. Možností, jak ho ozdobit, je spousta. Vyzkoušejte variantu s pečeným bílkovým sněhem, beránek pak…
I hlavní chod se dá o Velikonocích pojmout kreativně. Z bílé klobásky vytvoříme na pekáči tvar králíčka. Obložíme ho zeleninovou směsí podušenou na másle a po chvíli…