Hraběnčin štrúdl trochu jinak

Suroviny

Těsto:
400 g polohrubé mouky
100 g cukru
1 Hera (250g)
4 žloutky
1/2 prášku do pečiva
Jablková náplň:
6 větších jablek (nastrouhaných)
vanilkový cukr
skořice
150 g moučkového cukru
Kakaový pudink:
0,5 l mléka
2 kakaové pudinky
4 bílky

Postup přípravy receptu

  1. Těsto: vše smícháme a vypracujeme v hladké těsto, které rozdělíme na 2/3 a 1/3. 2/3 válíme plát a vložíme do vymazaného a vysypaného pekáče s vysokými okraji. 1/3 dáme do mrazáku.

  2. Jablka vložíme na těsto, na to nasypeme vanilkový cukr a pak nalejeme kakaový pudink a pak našlehaný sníh.

  3. Na konec nastrouháme těsto a dáme péct.

  4. Upečeme do růžova.

Komentáře k receptu Hraběnčin štrúdl trochu jinak

Tématické fráze: hraběčin štrůdl štrůdl štrůdl recept štrůdl do pekáče hraběnciny řezy hrabetcin strudl štrůdl na pekáč hrabencin zavin hraběnciny rezy trochu jinak hrběnčin štrůdl recept na štrůdl nejlepší štrůdl rabenciny rezy štrůdl z cukety hrabecin štrůdl recept štrudl z pudinku hrabecin rez hraběnčin štůdl nejlepší štrúdl recept recept strudl