Hovězí líčka v kořeněné pivní omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenLíčka nakrájíme přibližně na velikost dlaně bez prstů, osolíme, opepříme a na lžíci sádla osmahneme pořádně ze všech stran, aby se dobře zatáhla. Pak je vyjmeme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Líčka nakrájíme přibližně na velikost dlaně bez prstů, osolíme, opepříme a na lžíci sádla osmahneme pořádně ze všech stran, aby se dobře zatáhla. Pak je vyjmeme a…
housku namočíme do mléka a necháme vsáknout. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Petrželku nasekáme. Všechny suroviny na koule smícháme dohromady a vytvoříme těsto.…
Prichystáme všetky suroviny.Pokrájame alebo nastrúhame mrkvu, zeler, cibuľu a cesnak. Na rozpálenej panvici opražíme cibuľu a cesnak a po chvíľke pridáme mrkvu a zeler…
Na množství ingrediencí a surovin to vypadá složitě, ale je to hned – stačí, když si vše připravíte dopředu a pak necháte v hrnci uvařit. Napřed na zahřátý olej a…
Maso s morkovou kostí dáme vařit. Po chvíli přidáme 1/2 petržele, snítku libečku, rozkrojenou mrkev, pokud máte košťál od květáku či brokolice, zadní zelený díl pórku,…
Králičí stehna naporcujeme na menší kusy, udělala jsem z jednoho 3 porce. V míse smícháme 4 Pl oleje s kořením, umícháme a potřeme s tím důkladně ze všech stran králičí…
Pohankové lupínky uvaříme podle návodu. Nebo je nasypeme do hrnce a zalijeme vodou tak, aby hladina byla těsně nad lupínky, vložíme bujón Po chvílích přikápneme vodu,…