Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnek mědvědí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bylinková omeleta s hlívou

Bylinková omeleta s hlívou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Hlívu nakrájíme, pokud máme velké plodnice, jinak ponecháme malé vcelku. Osolíme, okořeníme a opečeme z obou stran na oleji. V misce vyšleháme vidličkou vejce s mlékem a…

Brynza v cuketovém kabátku

Brynza v cuketovém kabátku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cuketu si umyjeme a nakrájíme podélně na 0,5cm plátky.Brynzu dáme do misky, přidáme nasekaný česnek a na kousky nakrájené maso, zamícháme.Vytvoříme 4 brynzové kuličky,…

nofrona

10 min

Bramborová Charlotta

Bramborová Charlotta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Uvaříme v osolené vodě doměkka. Slijeme a necháme zchladnout. Poté je rozmačkáme. Mezitím nakrájíme maso a hlívu na…

Zelená česneková polévka

Zelená česneková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z masa si uděláme vývar(já dělala z kůže uzeného masa), po vyvaření vyndáme a zavaříme všechnu zeleninu. Cibulku, kapustu na proužky, cibulku, pórek na kolečka, pak…

Šnečí paštika

Šnečí paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Máslo nechte povolit na pokojovou teplotu.Medvědí česnek a šneky nasekejte nadrobno nebo umelte. Utřete s máslem. Nechte vychladit.Pečivo opečte do zlatova na másle,…

Bramborová kaše s brynzou

Bramborová kaše s brynzou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očistené zemiaky pokrájame na kocky, v slanej vode uvaríme do mäkka. Roztlačíme, vmiešame maslo a bryndzu, príp. našľaháme s horúcim mliekom. Vmiešame posekaný medvedí…

1 16 17 18 19