Bylinkové karbanátky

Mleté maso Doba přípravy: 15 min+ smažení 0 názorů

Mleté maso Doba přípravy: 15 min+ smažení 0 názorů

Suroviny 3-4 porce

500 g mletého vepřového plecka
2 lžíce pšeničné krupice
1 vejce
1/2 lžíce koření do mletého masa
1 lžičku čerstvě mletého pepře
sůl
Bylinky:
celá nať od jarní lahůdkové cibulky
2 hrsti rukoly
7 lístků medvědího česneku
4 listy česnekové trávy
1 větší stroužek česneku
3 větvičky kadeřavé petrželky
strouhanka na obalení
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Maso dáme do misky a smícháme jej s krupicí, vejcem a kořením.

  2. Všechny bylinky nasekáme na drobno a dobře promícháme s masovou směsí.
    Tvoříme stejně velké placičky, obalíme ve strouhance a smažíme pomalu na oleji, aby se dobře propekly.

  3. Pokládáme na papírové utěrky, aby se odsál omastek.

Poznámka od kuchařky

Fakt bašta.

Alternativy k tomuto receptu

Komentáře k receptu Bylinkové karbanátky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: karbanátky recepty karbanátek s bylinkami bylinkové karbanátky karbanátky recept karbanátky bylinkový karbanátek bylinkovy karbenatek karbanatky s bylinky