Zapečený bylinkový chleba

mika59 Kuchařka:

Ostatní 2 názory

521

Suroviny

krajíčky chleba i staršího
lžíce změklého másla
100 g strouhané Goudy
uzená paprika
medvědí česnek
bazalka
libeček
petrželka
sůl
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Máslo smícháme se sýrem, nasekanými bylinkami, paprikou a solí. Chleba potřeme bylinkovým máslem a zapečeme pod grilem do křupava. Podáváme teplé.

Poznámka

Je to jednoduché, rychlé a chutné. Bylinky můžete přidat, jaké máte rádi a kdo má rád česnek, může ho dát podle chuti. Inspiraci jsem našla na netu, ale upravila jsem to podle sebe.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 150 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený bylinkový chleba

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo