Řecké křupavé zelí - skvělé
Recept ještě nebyl hodnocenŘecké křupavé zelí je vynikající lahůdka plná chuti. Tento tradiční řecký pokrm je připravován z kvalitního zelí, které je lehce marinované v pikantní směsi s olivovým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Řecké křupavé zelí je vynikající lahůdka plná chuti. Tento tradiční řecký pokrm je připravován z kvalitního zelí, které je lehce marinované v pikantní směsi s olivovým…
Patison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a…
Vepřové koleno je opravdovou pochoutkou. Zvlášť, když jej připravíme tak, že se maso doslova rozpadá, ale přitom má i kůrčičku. To nám zajistí jeho předvaření a následné…
V posledních letech opět vzrostla chuť zpracovávat doma i kvašené výrobky. Mezi ně patří i pickles, tedy nakládaná kvašená zelenina. Do směsi se hodí zejména tvrdá…
Připravte si domácí paštiku z vepřového boku a drůbežích jater. Trochu zdlouhavá příprava se vám zúročí přesně v okamžiku, kdy hotový výrobek ochutnáte na kousku…
Různé pomazánky mají v naší kuchyni své stálé místo. Na svačinu si tak jednoduše můžeme připravit i tuto verzi ze sýru cottage. Do něj vmícháme nadrobno nakrájenou…
Kdo by neměl rád dozlatova usmažené, lehce mastné, nadýchané, ale zároveň křupavé langoše. Nemusíte zdlouhavě čekat na kynuté těsta, když si usnadníte práci s kypřicím…
Pečená zelenina s bylinkami je jednoduchý, ale vynikající pokrm, který osloví svou svěžestí a chutí. Různé druhy zeleniny pečené do zlatova, doplněné o voňavé bylinky,…
Pokud máte rádi hovězí maso a už vás nebaví připravovat guláš, připravte hovězí kostky na houbách. Postup je snadný, maso se peče v troubě. Mezitím stačí jen uvařit rýži…
O tom, že konzumace červené řepy má blahodárné účinky na organismus jistě víte. Nechcete-li ji zavařovat, zkuste připravit salát. Uvařenou a nakrájenou řepu zalejte…
Oblíbená pomazánka z červené řepy je lahodná a lehce pikantní po česneku a bílém pepři. Vypadá úžasně na chlebíčcích i jednohubkách a na oslavách vždy sklidí velký…
Bažant má velmi jemné maso a je vyhledávanou lahůdkou. Protože je sušší, je třeba jej před pečením prošpikovat uzenou slaninou. Porce bažanta potřeme česnekem, poklademe…
Neobvyklá a specifická chuť fenyklu není pro každého. Pokud ovšem patříte mezi milovníky fenyklu, tato polévka je přesně pro vás. Jemná a krémová konzistence, výborná…
Odlehčená varianta polévky z dýně hokaido, tentokrát s řepíkatým celerem, který dává pokrmům úžasnou chuť. Polévka je velmi rychle hotová a v chladných podzimních dnech…
Nedílnou součástí naší kuchyně je také zvěřina. Zejména v podzimním období bývají tradiční zvěřinové hody. S naším receptem si však třeba zrovna řízky z kance můžete…
Podzim je obdobím, kdy často připravujeme různé pokrmy z dýně. Plněná pečená máslová dýně, restovanou směsí skládající se z vnitřku dýně, žampionů a sýru, voní po…
Krůtí žaludky na zelenině patří mezi netradiční pokrmy a jejich příprava je časově náročnější. Pokud byste ale rádi ochutnali něco nového, nenechte se tím odradit a…
Kloboučky lahodných bedel můžeme zpracovat na mnoho způsobů. Využit je také můžeme jako takové mističky k naplnění. Do ne zcela rozvinutých kloboučků plníme masovou směs…
Špagetová dýně má úžasnou vlastnost, po jejím upečením dužina změní strukturu a vidličkou se z ní dají vytvořit špagety, které se hodí jako lahodná příloha místo…
Špagetová dýně má úžasnou vlastnost, po jejím upečením dužina změní strukturu a vidličkou se z ní dají vytvořit špagety, které se hodí jako lahodná příloha místo…
Dýňová polévka s chilli a zakysanou smetanou je další variací na podzimní polévku z dýně hokaido. Chilli dává polévce pikantní chuť a zakysaná smetana ji krásně zjemňuje…
Netradiční formu palačinky objevíme v tomto receptu. Z nastrouhaných brambor a dalších přísad upečeme velkou placku, kterou rozdělíme a naplníme směsí z kuřecího masa a…
Připravte velmi snadné jídlo s nádechem asijské kuchyně. Suroviny jsou dostupné ve všech typech obchodů, nejlépe však pořídíte v asijské večerce. Vykouzlit večeři pak…
Variace na italské těstoviny, kde je roli cukety přebírá patizon a roli vína pivo. Nezvyklá kombinace zeleniny, hub a piva spolu však krásně ladí a pokrm vás jistě…