Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Recept ještě nebyl hodnocenDrůbeží maso volíme pro přípravu rychlých a jednoduchých pokrmů. S tímto receptem jeden takový připravíte během pár minut a ještě si opravdu pochutnáte. Kousky masa…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Drůbeží maso volíme pro přípravu rychlých a jednoduchých pokrmů. S tímto receptem jeden takový připravíte během pár minut a ještě si opravdu pochutnáte. Kousky masa…
Krůtí křídla a paličky bohatě ochucené česnekem připravíme jednoduše v pečence. K dochucení použijeme ještě cibuli a kmín. Dozlatova upečená kůžička příjemně křupe a…
Nádherně zelený špenát oživí každé těsto, tedy i to kynuté. Špenátové bulky jsou nejen zajímavé pro oko, ale i výborně chutnají. Snoubí se v nich svěží chuť zeleného…
Meteník je slaný koláč původem ze Slovenska. Jeho základem je kynuté těsto se zelím a uzené maso. Příjemná vůně tohoto koláče vám již během pečení provoní celou kuchyň.…
Omyté a osušené maso lehce naklepeme. Potřeme utřeným česnekem, osolíme, opepříme a zakápneme olejem. Necháme v pokojové teplotě asi hodinku až dvě odpočinout.Připravíme…
Omyté a osušené maso lehce naklepeme. Potřeme utřeným česnekem, osolíme, opepříme a zakápneme olejem. Necháme v pokojové teplotě asi hodinku až dvě odpočinout.Připravíme…
Cuketu můžeme připravit na mnoho způsobů a díky neutrální chuti ji jde snadno kombinovat. Tentokrát ji smícháme s vaječnou směsí, kousky kuřecího masa, špenátem a nivou.…
Nádherné letní počasí láká ven, a proto je potřeba rychle uvařit oběd a vyrazit sluníčku vstříc. Plátky vepřového masa pečené s bramborem, zeleninou a kořením jsou…
Sekaná k nedělnímu obědu zaručeně potěší celou rodinu. Připravte ji z masa z králičích hřbetů a vepřového bůčku, bude pak krásně šťavnatá. Nejlépe si ji vychutnáte v…
Tento recept spojuje jemné mleté krůtí maso s bylinkami. Z masa se tvoří malá "hnízda", která jsou plněná lahodnou náplní a zapečená do zlatova. Zapečená krůtí hnízda…
Jehněčí žebírka s pečenou cuketou kombinují bohatou a výraznou chuť jehněčího masa s jemnou a svěží pečenou cuketou. Žebírka jsou ochucena směsí aromatických bylinek a…
Oblíbenou českou klasikou je bezesporu sekaná, které málokdo odolá. Za pomoci pečicího hrnce zvládnete hravě upéct sekanou, plnou papriky a jarní cibulky, krásně vonící…
Italské lasagne jsou právem oblíbené po celém světě. Široké těstovinové pláty proložené různými vrstvami a na závěr zasypané vrstvou sýra chutnají báječně. Jako náplň…
Způsobů jak připravit kuřecí maso existuje nespočet. Kuřecí horní stehna, dušená na zelenině, působí na první pohled sice obyčejně, ale chutnají opravdu skvěle. Hotový…
Že nejde vylepšit lečo? Věřte, že lze. Přidejte méně obvyklé fazole, vejce připravte stranou. Dopřejte strávníkům pikantní ochucení dvěma druhy pepře. Výsledné jidlo…
Zapečené brambory na mexický způsob jsou skvělým a chutným pokrmem, který přinese do vaší kuchyně kousek latinskoamerické kuchyně. Tento recept kombinuje křupavé…
Hovězí maso v pomalém hrnci je dokonalým pokrmem pro ty, kteří hledají bohatou a hlubokou chuť s minimální námahou. Pomalu vařené hovězí maso se v kombinaci s…
Tento recept spojuje šťavnaté kuřecí maso s různou zeleninou, vše pečené společně na jednom plechu. Kousky kuřete jsou okořeněny oblíbeným kořením a pečou se společně s…
Pastýřská cuketa je zdravější verzí tradičního pastýřského koláče, kde se svěžest cukety snoubí s bohatou náplní a křupavou sýrovou krustou. Je snadná na přípravu a…
Vychladlé oloupané brambory pokrájíme na kolečka, brokolici omyjeme a rozebereme na růžičky, šunku a eidam pokrájíme na proužky.Cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a…
Klasické české pokrmy si nikdo nedovede představit bez dušeného zelí. Zkoušeli jste však zelí z kedlubny? Má příjemně nasládlou chuť, voní po česneku a hodí se k…
V misce smícháme kečup, med, worchester, prolisovaný česnek, hrubozrnnou hořčici, na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev a cibuli, osolíme a opepříme.Vzniklou směsí…
Plátky cukety jsou obaleny v těstíčku z jemně nastrouhaných brambor a křupavé slaniny, což jim dodává jedinečnou chuť. Po usmažení vznikne zlatavá a křupavá krusta,…
Tento lehký zeleninový oběd inspirovaný sicilskou kuchyní připravíme snadno během chvilky. Pokrm z lilku a rajčat s olivami ochutíme oreganem a umeoctem a podáváme…