Amur v medvědí krustě
Recept ještě nebyl hodnocenOblíbenou rybou mezi rybáři je amur. Netučná ryba s bílým masem je krásně šťavnatá a dodá našemu tělu spoustu potřebných minerálů. Amura, pečeného v krustě z medvědího…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oblíbenou rybou mezi rybáři je amur. Netučná ryba s bílým masem je krásně šťavnatá a dodá našemu tělu spoustu potřebných minerálů. Amura, pečeného v krustě z medvědího…
I když tento pokrm vypadá složitě, opak je pravdou. Chuťově výrazné kapustové listy naplněné dietním krůtím masem, pečené na letní zelenině, ochucené česnekem a čerstvě…
Lahodná krémová polévka s nasládlou chutí v podzimním počasí příjemně zahřeje. Kromě dýně do ní přidáme i jablko a mrkev. Zjemníme smetanou a podáváme s opečenými…
Muffiny nemusí být pouze sladké. Výborný receptem na dýňovou sezónu jsou tyto slané muffiny. Kromě dýně v nich najdeme třeba uzené maso a lahodný sýr. Věřtě, že i tyto…
Výborné pečené masové kuličky s patizonem a dýní jsou rychle připravené a vynikající. Navíc při jejich přípravě spotřebujete případné zbytky zeleniny a masa z lednice.…
Skvělé jednohubky nejen na silvestrovskou oslavu připravíte během chvilky a buďte si jisti, že během chvilky také zmizí ze stolu. Losos i krevety jsou velmi oblíbené a…
Svátek zamilovaných oslaví spousta párů raději v soukromí. Je samozřejmostí, že by nemělo chybět sváteční pohoštění. Jednou z možností jsou srdíčka vykrojená z…
Nádivka z masa a bylinek pomyslně ukončuje dobu postní. Do této nádivky použijeme uzené a kuřecí maso, které spojíme navlhčeným toustovým chlebem. Chuť a barvu dodají…
Pokud vás honí mlsná a vy nevíte co sladkého si připravit, pak můžete vyzkoušet tyto koláčky z toustového těsta. Koláčky s hruškovými povidly posypeme kokosem,…
Máte rádi vafle, ale nechce se vám připravovat těsto? Vyzkoušejte tuto verzi falešných vaflí z toustového chleba. Mezi plátky dejte vaječnou směs se šunkou a zapečte je…
Nádivka z bylinek tak nějak patří k jaru a Velikonocům. Natrhejte čerstvé a síly plné kopřivy a spolu s bazalkou je přidejte do nadýchané nádivky. O křupavost se…
Dobře vychucený sendvič potěší chuťové pohárky i zaplní žaludek. Jednoduché chutě jsou pak zárukou. A takové najdeme v tomto receptu. Opečený sendvič je plněný sýrem,…
O Velikonocích nikdy nechybí vajíčka připravená na různé způsoby. Originálními jednohubkami jsou obarvená vajíčka, plněná pomazánkou ze žloutků a sardelové pasty. Nejen…
Zbylo vám z polévky vařené hovězí maso? Připravte k němu jednoduchou krémovou omáčku z toustového chleba, mascarpone, žloutků, majonézy a pažitky a vychutnejte si ho s…
V horkých letních dnech přijdou vhod lehké zeleninové večeře, připravené ideálně ze zeleniny, kterou si sami vypěstujeme. Okurku plněnou svěží pomazánkou z Lučiny a…