Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr po uzenářsku

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

16. 12. 2009 12:53

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 561 kJ / 2 524 kcal
Bílkoviny103,08 g
Tuky230,57 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,20 g
Sacharidy8,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Prohlédněte si postup přípravy na videu: http://www.trebonskykapr.cz/uzenarsky-kapr

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

5. 6. 2011 13:10

+:yes:

ruzena ruzena

16. 12. 2009 19:14

V mrazáku mám už delší dobu kapra a pořád jsem nevěděla co s ním,teď už vím,co udělám:yes::yes::yes::-p:-p

Iljusa Iljusa

16. 12. 2009 18:51

:-p:yes:

Bibinka Bibinka

16. 12. 2009 16:33

ndřeji, to vypadá hodně dobře a jistě to bude moc dobrý:-pOde mne máš boda:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 12. 2009 13:24

:-O:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak naložit kapra nakládání kapra příprava kapra recepty na přípravu kapra jak udit kapra nakládání špeku na uzení jak naložit špek na uzení udime kapra jak nalozit spek kapr na uzení kapr na špeku jak na to uzený kapr kapr filety kapr recepty udit kapra recept na přípravu kapra jak udit špek nalozit kapra kapr příprava recepty z kapra

Suroviny: filet z kapra, slanina, špek, sádlo, chléb, cibule, sůl, paprika sušená sladká, kmín celý, zázvor mletý, koriandr, česnek, pečící papír

TopRecepty.cz

Kapr po uzenářsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wV88