Zapečený plněný chléb s kuřecím masem

Drůbeží maso Doba přípravy: 45minut 4 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Drůbeží maso Doba přípravy: 45minut 4 názory

Suroviny 6 porcí

Chleba
500 g - 1kg kuřecího masa (malý bochník 1/2 kg masa, velký 1kg masa)
200 g sýr cihla na plátky
2 lžíce solamylu
žampiony
paprika žlutá
rajčata
pórek
grilovací koření
sůl
pepř
2 stroužky česneku
kečup nebo protlak
olej

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na drobné nudličky. Dáme do misky, kde přidáme sůl, pepř, česnek, gril. koření podle chuti, solamyl a zalijeme trochou oleje. Vše promícháme a necháme 10 minut odpočnout.

  2. Mezitím si odkrojíme vršek chleba a uděláme takový klobouček a tím uděláme otvor asi 15 cm dlouhý a 6 cm široký. Chleba vydlabeme a vyložíme sýrem ze všech stran.

  3. Nakrájíme si zeleninu, kterou lehce restujeme. Maso také restujeme, až změkne, přidáme zeleninu, trochu kečupu a promícháme. Pozor, aby nebylo moc omáčky, chleba to všechno nasaje a je z něj blemta.

  4. Masovou směsí naplníme chleba, občas do směsi strouhám sýr, ale to jak kdy. Bochník naplníme po okraj, přikryjeme plátky sýru a odkrojeným kloboučkem, můžeme připevnit párátky.

  5. Chleba zabalíme celý do alobalu a dáme na 20 minut na 150°C zapéct. Dá se jíst horký i studený. Krájíme na prkénku jako krajíce chleba.

Komentáře k receptu Zapečený plněný chléb s kuřecím masem

Tématické fráze: zapečený chleba plněný bochník chleba zapečený bochník chleba zapečený chléb plněný chleba zapekany chleb zapékaný plněný chléb plněný chléb plněný bochník zapečený bochník plneny chleba na gril zapečený chléb recepty plněny chleba na grilu bochník chleba zapečený zapečený chléb video plněný chléb na grilu plněný zapečený bochník chleba plněný uzeným bochnik chleba na grilu zapeceny chleba na grilu