Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy dělané v

dělané v

23. 9. 2011 17:57

Suroviny pro 5

5

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 341 kJ / 2 233 kcal
Bílkoviny247,27 g
Tuky112,31 g
Vláknina10,67 g
Cholesterol 554 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,00 g
Sacharidy24,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ragů dělávám i z jiných mas, tentokrát jsem použila poslední balíček koňského masa z mrazáku. Ragú dělám léta a někdy ještě přidávám s obměnou smetanu. Podávala jsem s knedlíkem, ale dají se použít i jiné přílohy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

12. 6. 2012 15:49

sakuchi393:srnčí, vepřové, telecí? Všechno jsou krásná zvířata ;-);-);-)

sakuchi393

12. 6. 2012 15:21

ele nevím jak vy ale osobně bych koňské maso nedala do pusy!! S koňma pracuju už několik let a kolikrát mám pocit že to já jsem pitomec a ten kůň je Inteligentní. Jsou to nádherná, chytrá a přítulná zvířata která nám umí pomoct i jinak než jako obživa

vseumel

24. 9. 2011 12:38

Koňské maso je dietní a v některých zemích se jí hodně často. Narazila jsem na něj třeba v Itálii. Určitě to bude bašta. :yes:

suslajda suslajda

24. 9. 2011 12:33

:-pnádherné žravé jen mi ukápla slina+1:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 9. 2011 09:40

Bibi, u nás o koninu nezavadím, jen sem tam snad v Makru, ale to je od nás daleko. Dávám ti velký plus za odvahu:-D, ty víš proč, že?;-) Já bych si tvůj guláš z fleku naložila a talíř vylízala:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 9. 2011 21:40

Bibinko moc povedené jídlo:yes:A ta šťávička vypadá báječně:-p+12:yes:Teda koninu jsem jedla už hrozně dávno.V obchodě někdy mívají,ale je to hned pryč:-/Když jsem byla prcek,tak toho byly plné masny.Babička z koniny vařívala hodně často:-*kde jsou ty doby:-):-8Mňam;-)

mimosa mimosa

23. 9. 2011 21:13

Taky souhlasím s uzenou paprikou,ta dá všemu zajímavý šmak :-p

Bahula Bahula

23. 9. 2011 21:07

:-p:-):yes::yes:

Colombo65 Colombo65

23. 9. 2011 21:01

;-);-);-):-KBibinka:

1974andrea 1974andrea

23. 9. 2011 20:54

drahulin:Takhle má vypadat komentář, pokud někdo raději hovězí než koňské;-):-K

drahulin drahulin

23. 9. 2011 20:53

Bibinko foto vypadá nádherně.:yes:Já bych zvolila osobně to hovězí.

Bibinka Bibinka

23. 9. 2011 20:25

rebeka: rebíčku, s uzenou paprikou to bude ještě o fous lepší, mňam:-p:yes:

Bibinka Bibinka

23. 9. 2011 20:23

Colombo65:Colombo, ze zadního-dopsala jsem to a díky:yes:

Colombo65 Colombo65

23. 9. 2011 20:16

Malá poznámka: koňské maso je velmi obecný pojem - zadní, přední, kližka nebo krk.;-);-);-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 9. 2011 20:12

Právě jsem měla buřt guláš z koňského salámu, bylo to ňamkové:-K:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: hovězí ragů koňské maso recepty hovězí krk v papiňáku konský guláš ragú z hovězího krku koňské zadní, recepty naložila koňský guláš jedla jsem koňský salám konský guláš v papináku hovězí v papiňáku koňské maso na víně hovězí na víně v papinaku papiňák recepty recepty z papiňáku vino v papinaku konske zadni hovězí ragů recept hovezi zadni v papinaku buřtguláš z koňskeho salámu ragu z koňského masa

Suroviny: kýta koňská, slanina, cibule, česnek, paprika, pepř, koření nové koření, bobkový list, víno červené, paprika sušená sladká, pyré rajčatové, sádlo, sůl, chléb, voda

TopRecepty.cz

Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lMO7