Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy dělané v

dělané v

23. 9. 2011 18:57

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota9 341 kJ / 2 233 kcal
Bílkoviny247,27 g
Tuky112,31 g
Vláknina4,37 g
Cholesterol554 mg
Sodík2 092 mg
Sůl5,00 g
Sacharidy24,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ragů dělávám i z jiných mas, tentokrát jsem použila poslední balíček koňského masa z mrazáku. Ragú dělám léta a někdy ještě přidávám s obměnou smetanu. Podávala jsem s knedlíkem, ale dají se použít i jiné přílohy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

spagetka

12. 6. 2012 16:49

sakuchi393:srnčí, vepřové, telecí? Všechno jsou krásná zvířata ;-);-);-)

sakuchi393

12. 6. 2012 16:21

ele nevím jak vy ale osobně bych koňské maso nedala do pusy!! S koňma pracuju už několik let a kolikrát mám pocit že to já jsem pitomec a ten kůň je Inteligentní. Jsou to nádherná, chytrá a přítulná zvířata která nám umí pomoct i jinak než jako obživa

vseumel

24. 9. 2011 13:38

Koňské maso je dietní a v některých zemích se jí hodně často. Narazila jsem na něj třeba v Itálii. Určitě to bude bašta. :yes:

suslajda

24. 9. 2011 13:33

:-pnádherné žravé jen mi ukápla slina+1:yes::yes:

JanaDorazinova

24. 9. 2011 10:40

Bibi, u nás o koninu nezavadím, jen sem tam snad v Makru, ale to je od nás daleko. Dávám ti velký plus za odvahu:-D, ty víš proč, že?;-) Já bych si tvůj guláš z fleku naložila a talíř vylízala:-p:yes:

Anna Kocikova

23. 9. 2011 22:40

Bibinko moc povedené jídlo:yes:A ta šťávička vypadá báječně:-p+12:yes:Teda koninu jsem jedla už hrozně dávno.V obchodě někdy mívají,ale je to hned pryč:-/Když jsem byla prcek,tak toho byly plné masny.Babička z koniny vařívala hodně často:-*kde jsou ty doby:-):-8Mňam;-)

mimosa

23. 9. 2011 22:13

Taky souhlasím s uzenou paprikou,ta dá všemu zajímavý šmak :-p

Bahula

23. 9. 2011 22:07

:-p:-):yes::yes:

Colombo65

23. 9. 2011 22:01

;-);-);-):-KBibinka:

1974andrea

23. 9. 2011 21:54

drahulin:Takhle má vypadat komentář, pokud někdo raději hovězí než koňské;-):-K

drahulin

23. 9. 2011 21:53

Bibinko foto vypadá nádherně.:yes:Já bych zvolila osobně to hovězí.

Bibinka

23. 9. 2011 21:25

rebeka: rebíčku, s uzenou paprikou to bude ještě o fous lepší, mňam:-p:yes:

Bibinka

23. 9. 2011 21:23

Colombo65:Colombo, ze zadního-dopsala jsem to a díky:yes:

Colombo65

23. 9. 2011 21:16

Malá poznámka: koňské maso je velmi obecný pojem - zadní, přední, kližka nebo krk.;-);-);-)

varilamyskakasicku

23. 9. 2011 21:12

Právě jsem měla buřt guláš z koňského salámu, bylo to ňamkové:-K:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí ragů koňské maso recepty hovězí krk v papiňáku konský guláš ragú z hovězího krku koňské zadní, recepty naložila koňský guláš jedla jsem koňský salám konský guláš v papináku hovězí v papiňáku koňské maso na víně hovězí na víně v papinaku papiňák recepty recepty z papiňáku vino v papinaku konske zadni hovězí ragů recept hovezi zadni v papinaku buřtguláš z koňskeho salámu ragu z koňského masa

Suroviny: kýta koňská, slanina, cibule, česnek, paprika, pepř, koření nové koření, bobkový list, víno červené, paprika sušená sladká, pyré rajčatové, sádlo, sůl, chléb, voda

TopRecepty.cz

Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lMO7