Ďobáčky na červeném víně
Recept ještě nebyl hodnocenĎobáčky vysypeme na pánev, přidáme hrubě nakrájenou cibuli, plátky česneku, kečup, koření včetně čili papričky a zalijeme vínem. Chvíli dusíme pod pokličkou. Podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ďobáčky vysypeme na pánev, přidáme hrubě nakrájenou cibuli, plátky česneku, kečup, koření včetně čili papričky a zalijeme vínem. Chvíli dusíme pod pokličkou. Podáváme s…
Ďobáčky jsou rostlinné nudličky s vysokým obsahem živin a jsou ideální 100% rostlinnou náhradou masa. Jsou pikantní chuťovkou vhodnou do studené i teplé kuchyně. Můžete…
Na malém množství oleje orestujeme cibuli nakrájenou na drobno. Přidáme ďobáčky a krátce opečeme, pak dáme fazolky, hrášek a zalijeme smetanou. Přidáme nastrouhanou nivu…
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme na kostičky pokrájenou anglickou slaninu.Orestujeme a přidáme ďobáčky.Chvíli restujeme, pak přidáme pokrájenou syrovou…
V hrnku rozkvedláme vejce, kečup, sůl, pepř a eventuelně víno. Papriky nakrájíme na drobné kousky, ďobáčky také, pokud se nám zdají velké. Těstoviny s ďobáčky a paprikou…
Den před vařením si rozděláme do misky balení ďobáčků, na ně nastrouháme čerstvý zázvor, nakrájíme žampiony, sušená rajčata nakrájíme na drobno a přidáme do misky k…
Pórek nakrájíme na drobno, dáme osmahnout na olej. Přidáme ďobáčky, rozdrobíme do nich kostku zeleninového bujonu, okořeníme, podlijeme troškou vody a cca 5 minut…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Retro dezert střecha vznikl z nouze, ale hitem je dodnes. Jeho tajemství tkví v krému!
VIDEO: Eliška testuje pražské jídelny. Hotovky kolem stovky příjemně překvapily, připlatíte si jen v centru
Pečeme s Ivou: Netrápit se zaplétáním pramenů? Nádherná vánočka je pečená ve staré kameninové formě po mamince