Jumboli
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto: Z 50 ml vlažné vody, cukru a droždí si uděláme kvásek. Do mísy dáme mouku a sůl, přidáme kvásek, zbylou vlažnou vodu a olej. Vypracujeme těsto a necháme vykynout…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 092 kJ / 261 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,00 g |
| – nasycené | 10,50 g |
| – nenasycené | 4,50 g |
| –– mononenasycené | 4,00 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 800 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
Těsto: Z 50 ml vlažné vody, cukru a droždí si uděláme kvásek. Do mísy dáme mouku a sůl, přidáme kvásek, zbylou vlažnou vodu a olej. Vypracujeme těsto a necháme vykynout…