Grilované špízy z mečouna v marinádě
Recept ještě nebyl hodnocenMečouna omyjeme, odřežeme kůži a vysušíme, osolíme a opepříme. Do mísy si připravíme marinádu: olivový olej+pažitku+šťávu z citronu+cibuli nakrájenou na kroužky+papriku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 509 kJ / 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,40 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 3,60 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mečouna omyjeme, odřežeme kůži a vysušíme, osolíme a opepříme. Do mísy si připravíme marinádu: olivový olej+pažitku+šťávu z citronu+cibuli nakrájenou na kroužky+papriku…
Smícháme šťávu z jednoho pomeranče, pár kapek limetky, sůl, pepř. Mečouna do této marinády vložíme a marinujeme po obou stranách aspoň 1 hodinu.Ve wok nebo jiné podobné…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Avokádo pro děti: Přidejte do smoothie, těstovin nebo koláče porci zdraví navíc
Jak na výborný jarní špenát z kopřiv: Mladé lístky je nutné dobře spařit, pak bude chuť jemná a lahodná
Netroufáte si na velikonoční kynutý mazanec? Připravte si ten tvarohový. Je snadný, rychlý a chutná výborně