Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované špízy z mečouna v marinádě

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

5. 6. 2011 17:53

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 771 kJ / 662 kcal
Bílkoviny25,21 g
Tuky2,78 g
Vláknina60,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy121,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mečoun je úžasná ryba, má pěkně tuhé maso a nerozpadá se a hlavně je úplně bez kostí-má jednu vadu, že u nás je dost drahý, (já ho mám od dcery z Rakouska). Jedla jsem ho poprvé a byl to docela zážitek a myslím, že se z něj dá dělat spousty jídel a já si troufla na špízy a byla to perfektní volba!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka Bibinka

6. 6. 2011 12:00

Simona Kucerova:tak já to řeknu Símo jen jednou-to víš, že bych byla ráda, už mě dobře znáš:yes::-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 6. 2011 10:51

Bibinka:Bibi neříkej dvakrát;-):-D:-Dnebo víš,že jsme schopni to spáchat raz,dva;-):-D:-D:yes:Ale já vím,že ty by jsi byla ráda viď???Snad to jednou vyjde se k Vám podívat.;-):yes:

Bibinka Bibinka

6. 6. 2011 10:09

Tak se ke mně objednejte a já vám ho udělám, mám ještě jiné skvostné ryby;-):-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 6. 2011 09:47

spagetka:můžeš a nebo el.lávový kámen;-):yes:taky si něco pořídím,my grilovali i na normál.grilu na dřev.uhlí,ale lepší je ten elektrický;-):yes:

spagetka spagetka

6. 6. 2011 09:30

Bibinka:chci být barbar a aspoň mít gril na balkoně - prý můžu mít elektrický :-O, já myslela, že v paneláku nesmím nic...

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 6. 2011 09:28

Bibinka:Bibi jaký barbar,to se může přihodit každému a může u toho i být a nic jiného nedělat.;-)Moc bych ráda ochutnala takovou rybičku;-)+1:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 6. 2011 09:27

:-8Já bych si tak dala rybku na grilu:-/ale tady v paneláku...tak alespoň+8:yes:za dobrotu:-po které si nechám jen zdát:-8

Kadlik Kadlik

6. 6. 2011 09:00

Náhodou, mi se ta barva líbí!!!:-))

Bibinka Bibinka

6. 6. 2011 08:56

AntoninZ:Tondo, uznávám, jsem barbar:-S, ale znáš to, ženská dělá plno věcí najednou a pak to může takhle dopadnout;-) Ono to na fotce vypadá, ale nijak černý nebo hořký to v žádném případě nebylo;-). Filety z mečouna tu mám, tak až budu dělat příště, vynasnažím se a pak dám lepší i fotky:yes:

AntoninZ

6. 6. 2011 08:32

No dobře, ale proč ho máš tak připáleného? Mečoun a tuňák se dělají jen lehce, tohle je barbarství.:-O
Příště polož filety přímo na rošt a zeleninu griluj vedle. Obojí bude dobré. Navíc na filety můžeš koukat s boku a sledovat jak mění na řezu barvu. Měly by mu stačit maximálně tři minuty s každé strany.:-p

teodorka

5. 6. 2011 21:50

Já měla mečouna poprvé minulý týden a dokonalost sama, na bylinkách. Úžasné masko, škoda té ceny ;-(

Ripinka

5. 6. 2011 21:35

:-p no vypadá to velice lákavě :)))) :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 6. 2011 21:33

Trochu jsi ho přismahla, co? Ale jinak bezva!:yes:

Bibinka Bibinka

5. 6. 2011 18:51

spagetka: Špagi, já ho dostala už takhle rozporcovaného po filetech jako je na 3.fotce, celého bych ani neměla kam dát, on je velký:-O

Jikotka Jikotka

5. 6. 2011 18:34

:-p:-p:yes::yes::yes::-D:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: filet z mečouna recepty mečoun obecný filet z mečouna mečoun filety recepty má mečoun kosti mečoun obecný recept mecoun kosti mečoun filet mail mecjo.com loc:cz mečoun na bylinkách mečoun filet recept mečoun obecný recepty grilované špízy filety z mečouna filet mečoun "@mecjo.com" loc:cz jak vypadá ryba mečoun? filety z mečouna recepty má mečoun kosti? mečoun filet sashimi recept

Suroviny: filet z mečouna, česnek, petrželka, olej olivový, šťáva citronová, rajče cherry, paprika čerstvá červená, cibule, pepř cayenský, sůl

TopRecepty.cz

Grilované špízy z mečouna v marinádě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JE8J