Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruška - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jablková marmeláda s hruškami

Jablková marmeláda s hruškami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Ovoce oloupeme a umeleme buď v mlýnku na maso nebo rozmixujeme (případně rozsekáme na kousky - nemusí to být úplně hladké). Zasypeme cukrem a zalijeme octem. Opatrně…

Hruškové muffiny s kaštany

Hruškové muffiny s kaštany

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

1) Troubu předehřejeme na 180°C. 2) V jedné míse smícháme mouku, prášek do pečiva, sodu, kardamom, nové koření a sůl. 3) V jiné míse smícháme máslo, cukr, vejce,…

Koláče hruškáče

Koláče hruškáče

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve připravíme náplň a drobenku. Hrušky zbavíme jádřince a stopky. Nakrájíme na kousky a dáme dusit. Dusíme do odpaření vody a dochutíme kořením. Vše promixujeme…

mika59

55 min

Čokoládovo-hruškové muffiny

Čokoládovo-hruškové muffiny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Změklé máslo utřeme s oběma cukry do pěny.Do máslové pěny, přidáme rum a postupně zašleháme vejce.Přidáváme jogurt, mouku promíchanou se skořicí a práškem do pečiva…

suslajda

45 min

Hruškovník - moučník plný hrušek

Hruškovník - moučník plný hrušek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Máslo s cukrem vyšleháme do světlé pěny a postupně přidáváme po jednom vejce. Přisypeme mouku, kypřící prášek, koření, vlijeme mléko a nakonec vmícháme pokrájené hrušky.…

Hruškový nákyp

Hruškový nákyp

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jednou za čas je chuť na nějaký sladký oběd. Zvláště pak v létě a na začátku podzimu, kdy dozrává spousta druhů ovoce. Klasický nákyp je spojením výše zmíněného. V tomto…

RubyRom

50 min

Dort à la Sachr s hruškami

Dort à la Sachr s hruškami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máslo, vejce a cukr vyšleháme. Mouku smícháme s práškem do pečiva a přisypeme kakao. Do vaječné směsi přidáváme pomalu mouku i s kakaem a práškem do pečiva. Vmícháme…

Kořeněný špaldový koláč

Kořeněný špaldový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Začala jsem kořením. Všechno koření jsem minutu opekla na sucho na pánvi, aby se ještě víc rozvonělo. Potom jsem ho rozdrtila v hmoždíři.Troubu jsem předehřála na 180°C.…

1 13 14 15 16 17 19