Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnné odpalované briošky

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 10. 2010 17:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 826 kJ / 1 393 kcal
Bílkoviny41,86 g
Tuky90,10 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 981 mg
Sodík 302 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy100,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tentokrát jsem dělala jen náplň s hruškami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

12. 3. 2021 09:56

Eja57: :-K Díky, mám radost, že se Ti recept líbí.

Eja57 Eja57

11. 3. 2021 16:35

No toto...mooooc pěkné:yes:

zizala zizala

11. 10. 2010 07:25

Kamilo, já už ručně vařečkou dělám máloco :-8 Šlehačem je to hned a bez námahy ;-) Pokud máš silný šlehač, můžeš použít šlehací metly, jinak alespoň na 1. vejce hnětací háky.
Aničko: odpalované těsto se jen tváří pracně, ale není;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 10. 2010 20:53

No teda pracné to musí být:-Oale výsledný efekt určitě suprový:-KPosílám +5 bodík:yes::yes:Je to moc pěkné:-)

Kamila

10. 10. 2010 20:27

Jůů, to je nádhera! A musí to být pekelně dobré...
Můžu se zeptat, vždycky se píše, že se mají vejce zapracovávat ručně - vařečkou, jde to tedy i šlehačem, jak tady čtu - a lépe těmi hnětačkami na hutnější těsto nebo takovými těmi kvedlačkami, co se s nimi šlehají vejce s cukrem a tak? Moc děkuju za odpověď, jsem tak trochu začátečník...

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 10. 2010 17:44

No a mne už vůbec ne:-O. Z odpalovaného těsta jsem dělala maximálně věnečky a noky. Ty jsou bezva. Tohle je sice docela pracné, ale strašně lákavé a já si jdu asi dát ten cibulový chleba, co jsem včera upekla:-D:-)):yes::yes:

rebeka rebeka

10. 10. 2010 17:26

no,to mě teda taky ne:-O:-!vypadá to:yes::yes::-p

mysulka mysulka

10. 10. 2010 17:26

:-p Jarko ty jsou super:yes::yes:, vůbec by mě nenapadlo dělat odpalované těsto z celozrné mouky:yes::-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: briošky odpalované těsto ze špaldové mouky slané pečivo z odpalovaného těsta celozrnné odpalované těsto odpalované těsto celozrnné briošky recept celozrnné pečivo náplně do briošek odpalovane housky celozrné pečivo recept odpalovane těsto z celozrnne mouky beránek z celozrnné mouky hruškové briošky špaldové briošky celozrné slané pečivo recepty celozrné pečivo briošek celozrnné pečivo recepty celozrné pečivo recepty odpalované slané pečivo

Suroviny: voda, máslo, sůl, mouka celozrnná, vejce, sýr niva, máslo, sýr tavený, koňak, ořechy vlašské, hruška, máslo, křen, šunka, víno hroznové

TopRecepty.cz

Celozrnné odpalované briošky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M123