Celozrnné odpalované briošky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 826 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,86 g |
Tuky | 90,10 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 100,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tentokrát jsem dělala jen náplň s hruškami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2021 09:56
11. 3. 2021 16:35
11. 10. 2010 07:25
Aničko: odpalované těsto se jen tváří pracně, ale není
10. 10. 2010 20:53
10. 10. 2010 20:27
Můžu se zeptat, vždycky se píše, že se mají vejce zapracovávat ručně - vařečkou, jde to tedy i šlehačem, jak tady čtu - a lépe těmi hnětačkami na hutnější těsto nebo takovými těmi kvedlačkami, co se s nimi šlehají vejce s cukrem a tak? Moc děkuju za odpověď, jsem tak trochu začátečník...
10. 10. 2010 17:44
10. 10. 2010 17:26
10. 10. 2010 17:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 9 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 19 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 5 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 8 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 10 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 11 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 12 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 12 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
Místo obligátních chlebíčků a klasických jednohubek můžete připravit originální chuťovky. Překvapíte jimi i potěšíte
Jak připravit odpalované těsto? Není to nic složitého, stačí dodržet několik zásad
Další recepty
Tématické fráze: briošky odpalované těsto ze špaldové mouky slané pečivo z odpalovaného těsta celozrnné odpalované těsto odpalované těsto celozrnné briošky recept celozrnné pečivo náplně do briošek odpalovane housky celozrné pečivo recept odpalovane těsto z celozrnne mouky beránek z celozrnné mouky hruškové briošky špaldové briošky celozrné slané pečivo recepty celozrné pečivo briošek celozrnné pečivo recepty celozrné pečivo recepty odpalované slané pečivo
Suroviny: voda, máslo, sůl, mouka celozrnná, vejce, sýr niva, máslo, sýr tavený, koňak, ořechy vlašské, hruška, máslo, křen, šunka, víno hroznové
Celozrnné odpalované briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M123
8 názorů