Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zapečený jaternicový prejt

Zapečený jaternicový prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Očištěnou hlavu, bůček a plíčky uvaříme spolu s cibulí v osolené vodě. Vyndáme z vývaru, obereme maso z hlavy. Do procezeného vývaru namočíme nakrájenou veku.Syrová…

Veselá játra

Veselá játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na rozehřátém tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme.Do změklých žampionů přidáme nakrájenou papriku, rajčata…

Játrový sýr III.

Játrový sýr III.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na velké desce semeleme plecko, smícháme ho se solí a trochou vody a do druhého dne uložíme do lednice. Laloky bez kůže pokrájíme na kostky, nasolíme a také uložíme do…

Vepřový guláš s játry a křenem

Vepřový guláš s játry a křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso a játra nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno. Na sádle osmažíme cibuli do zlaté barvy.Přihodíme maso (játra necháme na později) a necháme zatáhnout.Přisypeme…

mika59

75 min

Kadlíkova vepřojátrová paštika

Kadlíkova vepřojátrová paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud jste milovníci poctivých paštik, jistě oceníte recept na tuto paštiku, ve které můžete upotřebit čerstvé vepřové maso a játra. Nejlepší paštika je totiž ta, kterou…

Kadlik

240 min

Tlačenka téměř dietní

Tlačenka téměř dietní

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mezi zabijačkové dobrůtky patří tlačenka, vyrobená z vařeného plecka, srdce a jater. Nakrájené maso jednoduše zalijeme vývarem s kořením a želatinou a naplníme do obalu.…

Handour

115 min

Staročeská jehla

Staročeská jehla

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřová játra nakrájíme na větší kousky tak 4x4 cm. Švestky bez pecek každou zvlášť zabalíme do anglické slaniny a střídavě napichujeme játra a obalenou švestku. Špíz…

Křehká vepřová játra k pivu

Křehká vepřová játra k pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Česnek pořádně rozetřeme se solí (nejlépe v hmoždíři). Játra nakrájíme na plátky (zhruba 1cm) obalíme v mouce a usmažíme do červena. Přendáme do mísy. Přidáme česnek,…

Podzimní „VEPŘ“ speciál

Podzimní „VEPŘ“ speciál

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibule nakrájíme na jemno a orestujeme na pánvi společně se slaninou. Poté přendáme do hrnce a všechno maso a očištěné vnitřnosti nakrájíme na stejně široké nudličky.…

Colombo65

90 min

Guláš z ledvinek a jater

Guláš z ledvinek a jater

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ledvinky omyjeme, rozkrojíme a vyčistíme. Omytá játra spolu s ledvinkami nakrájíme na kousky. Na sádle osmažíme cibuli do růžova a poté přidáme česnek, ledvinky a játra.…

JanaB1

60 min

1 6 7 8 9 10 12

Naposledy jste si prohlédli