Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra na pomerančích s bramborovo-fenyklovou kaší

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2015 15:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 434 kJ / 1 060 kcal
Bílkoviny89,67 g
Tuky19,60 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 425 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy124,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Marie Svarcova

1. 7. 2020 10:55

:yes::yes:<3:-K

Bahula Bahula

1. 3. 2015 14:32

Játra jsem už dělala na všechny možné způsoby, ale s pomerančem ještě ne. Vypadá velmi zajímavě a určitě bylo moc dobré :yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 2. 2015 18:16

:-K:-p:yes:

maris maris

24. 2. 2015 12:11

1974andrea: Andri -jde to dobře, fenykl je taky uvařený, já to dělám tak, že po rozpuštění másla použiji šťouchadlo a potom s mlékem našlehám el. šlehačem. My to tak máme rádi, ale někdo má radši kaši takovou hutnější, takže podle chuti;-)

1974andrea 1974andrea

24. 2. 2015 11:38

Maruško, tak tohle vypadá skvěle:-p. Játra si dovedu s pomerančem představit ( už jsem taky dělala ) a moc mě láká ta kaše, protože fenykl miluju. Jen se chci zeptat, jde pak rozmačkat s těmi brambory šťouchadlem?

mysulka mysulka

24. 2. 2015 09:53

:-p:yes: vypadá to úžasně:-K

MajaV

23. 2. 2015 19:52

Vypadá moc dobře:yes:, někdy zkusím:-)

magdalenka magdalenka

23. 2. 2015 19:32

Pripadá mi to úplne luxusné jedlo. Milujem pečienku - játra a tá kaša k tomu...:yes:

pipre pipre

23. 2. 2015 18:44

Tak to je velice zajímavý recept a hodně lákavý:yes:+

maris maris

23. 2. 2015 18:25

Děkuju vám :-)
Jaruško, u nás játra taky nejsou moc často:-)
Jitko díky:-8

zizala zizala

23. 2. 2015 18:21

Vnitřnosti mi doma bohužel nejedí, ale já bych si pochutnala :-p

hosta hosta

23. 2. 2015 17:31

No, už se u tvých receptů opakuju, ale opět NÁDHERA:yes:

ivulinka ivulinka

23. 2. 2015 16:51

Exoticky vypadající jatýrka, která s mužem můžeme:yes:

Danca Danca

23. 2. 2015 15:53

Mňamky, tohle taky musí být náramná dobrota:-!:-p:-p Fenykl jsem do br. kaše ještě nedávala, ale ten nápad se mi líbí moc! No a o jatýrkách ani nemluvím...:-p:-p:yes::yes:

cekrops cekrops

23. 2. 2015 15:33

Hmmm... To bude extra "jedlé" :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: játra na pomerančích játra na kaši tncz nova 23.2. 2015

Suroviny: játra vepřová, pomeranče, zázvor čerstvý, cukr třtinový, sůl, máslo, olej, brambory, fenykl, mléko, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Játra na pomerančích s bramborovo-fenyklovou kaší

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K2vn