Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Znojemská vepřová játra

Znojemská vepřová játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slaninu, cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, omytá játra na větší kousky.Na sádle vyškvaříme slaninu a přidáme cibuli. Po zezlátnutí přihodíme česnek, kmín, bobkový list…

mika59

35 min

Valašské škračky

Valašské škračky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bramboráky s játrovou náplní představují originální spojení křupavých bramborových placek a bohaté, chuťově výrazné játrové směsi. Tento pokrm osloví milovníky tradiční…

Handour

55 min

Špíz z vepřových jater

Špíz z vepřových jater

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Špízy nejen, že vypadají honosně, ale také velice dobře chutnají. Tím, jak se kombinují kousky masa a zeleniny, chuť se spojuje a doplňuje. Vyzkoušejte i tyto, z jater v…

Handour

60 min

Tousty pana lesního

Tousty pana lesního

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pikantní díky feferonce a vonící po česneku je směs jater, hub a zeleniny, podávaná na křupavém toustu a hojně zasypaná strouhaným sýrem. Ideální jako teplá večeře či…

Handour

45 min

Vepřová játra v alobalu

Vepřová játra v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bravčovú pečeň nakrájame na plátky, zastriekneme vínom a okoreníme. Rozpálime olej a pečeň z oboch strán opečieme.Plátky pečene vyberieme na štvorce alobalu (každý…

Sekaná s játry a uzeným masem

Sekaná s játry a uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Umeleme asi tak 150 g tučného vepřového a 150 g hovězího masa, 100 g jater, 100 g uzeného masa (bůčku), kousek špeku a případně můžeme umlít i nějaký zbytek uzenin z…

1 7 8 9 10 11 12