Ovesné lívanečky bez droždí
Recept ještě nebyl hodnocenNadýchané a vláčné lívanečky jsou tím pravým, čím chcete začínat svůj den. Velmi rychlá a snadná příprava těsta, chvilka smažení na pánvi, nazdobit čím máte rádi a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nadýchané a vláčné lívanečky jsou tím pravým, čím chcete začínat svůj den. Velmi rychlá a snadná příprava těsta, chvilka smažení na pánvi, nazdobit čím máte rádi a…
Velmi jednoduchá buchta, rychlá na přípravu - to je domácí perník na plech. Těsto připravíme v jedné míse, bez váhy, hrnečkovou metodou. Přidáme ořechy, díky kterým je…
Blíží se víkend a přemýšlíte, jakou dobrotu upečete rodině jako zákusek? Připravte jim tyto salko řezy, které si okamžitě zamilují a příště je budete péct rovnou z…
Dunajské vlny, nebo také Sněhurčin dort, to je elegantní moučník, na kterém si pochutnávají už celé generace. Světlý a tmavý korpus, jemný krém, čokoládová poleva a…
Tento dezert kombinuje bohatou červenou barvu s jemnou chutí kakaového těsta a krémovou vrstvou sýrového krému. Ať už chcete překvapit své blízké nebo si dopřát něco…
Macecha je většinou pohádková zlá osoba, u které nikdo ani nepředpokládá, že by uměla dobře péct. Ovšem najdou se i hodné macechy, které umí péct moc dobře. Tento recept…
Kefírové řezy jsou skvělou volbou pro milovníky čokolády. Nejsou příliš sladké a na jazyku se jen rozplynou. Recept je rychlý, nenáročný a buchta díky kefíru…
Míša řezy jsou oblíbenou stálicí mezi českými moučníky. Kombinace kakaového korpusu s vláčnou tvarohovou náplní a čokoládovou polevou z nich dělá lahodnou sladkou tečku…
Dostali jste chuť na Itálii, nebo jste příznivcem nepečených dezertů? Vyzkoušejte pravé italské domácí tiramisu. Moučník, který je vláčný, jemný, elegantní a jeho recept…
Krásná, barevná a jako Himaláje vlnitá buchta s tvarohovou náplní, která sladce provoní celý dům, je ten pravý nedělní moučník ke kávičce s rodinou i přáteli. Je…
Velmi oblíbená buchta na plech, kterou zná z dětství téměř každý. Vláčná, nadýchaná, voňavá po kakau a prolitá tvarohovou náplní, přesně jako od maminky. Znát ji můžete…
Tento oku lahodící, vrstvený a barevný moučník je poměrně rychle připravený. Je vláčný díky pudinku, se kterým se peče a zakysané smetaně, kterou je potřený ještě horký.…
Dortová lízátka neboli cake pops jsou hitem posledních let. Při jejich zdobení můžeme popustit uzdu fantazii, lízátka mohou mít různé barvy, tvary i chutě. Podle tohoto…
Bábovka je rodinný poklad a existuje na ni opravdu velké množství receptů. Někdy je ale nejlepší vrátit se k základu - jednoduchému a zdánlivě prostému receptu. Olejová…
Drobenkový koláč je opravdu rychlý a jednoduchý. Nemusíte se zdržovat rozvalováním plátu těsta, místo něj je náplň rozprostřená mezi dvěma vrstvami drobenky. Koláč voní…
Perník patří mezi moučníky, které zvládne připravit i začátečník. Lité těsto doplní nastrouhaná jablka, která zajistí, že moučník bude dokonale vláčný a šťavnatý. S…
Vejce s moučkovým i vanilkovým cukrem vyšleháme do husté pěny. Poté po troškách zašleháváme olej.Do vaječné pěny přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nalijeme…
Hrnkové recepty jsou k nezaplacení, to věděly už naše babičky. Ať už jste někde na chalupě nebo jen nemáte váhu po ruce, bude se vám hodit recept na litý perník. Rychlý…
Velmi oblíbená buchta na plech, která nás ihned přenese zpět do dětství. Pudink se peče dohromady s těstem, díky tomu vznikne zajímavá mozaika a typický vlnitý povrch.…
Tvarohové řezy s ovocným želé jsou tak dobré, že jakmile dojíte jeden kousek, půjdete si rovnou pro další dva. Zkuste jim však darovat jednu noc v lednici, aby se…
Sváteční dezert s názvem střecha vypadá opravdu skvěle. Většinou se připravuje z Bebe sušenek, protože příprava je snadná a rychlá. Pokud si ale chcete dát záležet,…
Dort bývá zlatým hřebem všech oslav a vyjímečných setkání. Pokud vždy pečlivě hledáte a vybíráte ten nejlepší recept, zbystřete. Tento dort určitě nezklame a vložený čas…
Vláčný kakaový korpus, nadýchaný krém s jahodami a nakonec obláček šlehačky. Tento vyladěný moučník bude ozdobou slavnostního stolu a jen se po něm zapráší. Začněte…