Kakaový řez s kávovým krémem a piškotama
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto si uděláme dle odkazu http://www.toprecepty.cz/recept/15370-babinciny-rezy/ a vylijeme na velký plech. Po vytažení z trouby necháme vychladnout. Po vychlazení…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těsto si uděláme dle odkazu http://www.toprecepty.cz/recept/15370-babinciny-rezy/ a vylijeme na velký plech. Po vytažení z trouby necháme vychladnout. Po vychlazení…
Okurku oloupeme, rozkrojíme podélně na polovinu, odstraníme jádra a nakrájíme na půlměsíčky. Pórek nakrájíme na 1/2cm kolečka či měsíčky (podle tloušťky). Avokádo…
Korpus: vyšleháme žloutky s curkem do pěny, přidáme olej, mandlové aroma, vodu, promícháme, přidat mouku a prášek do pečiva a nakonec sníh z bílků. Pečeme na 175 °C,…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Bílky s cukrem a solí důkladně vyšlehat do hutné pěny. Následně žloutky, tresť, olej a nakonec zlehka mouku. Vymazat a vysypat(já tedy vystříkala) malý kastrolek …
Pokud máte chuť na knedlíky, ale nemáte čas na zdlouhavou přípravu těsta, vsaďte na instantní bramborové těsto. Z něj připravíte kouličky plněné třeba broskvemi či jiným…
Tento koláč vás okouzlí chutí šťavnatých broskví, jemného těsta, sladkou vůní a připomínkou slunečného léta v každém soustu. Skvělý k odpolednímu čaji nebo jako sladká…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Oslaďte si svou odpolední chvilku odpočinku svěžím nepečeným dezertem s broskvemi. Piškotový srnčí hřbet je plněný odlehčeným krémem z jogurtu, zakysané smetany a…
Nadýchaný piškotový základ, šťavnaté broskve a jemný jogurtový krém se šlehačkou tvoří dokonalé spojení. Vaječný likér dodá dezertu nádech svátečnosti, zatímco sušenky…
Broskvové řezy s pudinkovým krémem a žloutkovou polevou se skvěle hodí pro slavnostní události. Bohatá chuť, vůně másla a žloutků okouzlí i ty nejmlsnější jazýčky.…
Upéct dobrou roládu není tak složité, jak by se na první pohled zdálo. Doplňte ji výborným krémem - ať už s oříšky nebo s pečenými kaštany. Nezapomeňte vložit také ovoce…
Kombinace aromatických tvarůžků s pikantní rybízovou marmeládou a sladkou kompotovanou broskví rozehraje vaše chuťové pohárky. Podávejte se salátem a opečeným chlebem,…
Dezert skládající se z ořechového korpusu s máslovým krémem a broskvemi zalitými želatinou vás nezklame. Oblíbíte si jej vy i vaši hosté a stane se hitem vašich oslav.…